Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. korrik 2020.

NË PLAN ËSHTË NDËRTIMI I KOMPLEKSIT SPORTIV TË STADIUMIT TË PRASHEVËS

Preshevë - Komuna e Preshevës ka konfirmuar Projektin Urban për ndërtimin e kompleksit sportiv të Stadium Preshevë në shtrirjen midis rrugëve Salvador Allende dhe Qemal Shehu.

 

23. korrik 2020.

PISHINA E VATERPOLIT NË BANJË TË SIJARINËS SOT FILLON ME PUNËN

Medvegjë - Pishina e vaterpolit në Banjë të Sijarinës hap sezonin sot, dhe do të fillojë punën në orën 10 të mëngjesit, në përputhje me të gjitha masat dhe rekomandimet epidemiologjike, sipas autoriteteve nga ky vend turistik.

16. korrik 2020.

KONKURSI I JUGMEDIAS: DËRGONA FOTOGRAFINË E MJEDISIT TUAJ DHE FITONI SHPËRBLIM (AFATI: 14 GUSHT 2020)

Për të lehtësuar këto ditë të vështira, të ngarkuara nga pandemia e virusit korona, të paktën për një moment, dhe për të zbukuruar verën e vitit 2020, portali Jugmedia shpalli një konkurs për fotot më të bukura të Rrethit të Jabllanicës, të quajtur "Vendi im përmes telefonit mobil".

16. korrik 2020.

PUNËTORIA ONLIKE: LIRIMI NGA TVSH-A (AFATI: 21 KORRIK 2020)

Aplikimet janë hapur për punëtorinë e re në internet të Qendrës së Burimeve, ku do të flasin për përjashtimin e TVSH-së.

 

16. korrik 2020.

DORËZIMI ELEKTRONIK I APLIKIMEVE PËR PËRCAKTIMIN E TARIFËS PËR MBROJTJEN DHE PËRMIRËSIMIN E MJEDISIT

Nga e shtuna, 18 korrik, portali LPA (lpa.gov.rs) do të mundësojë paraqitjen elektronike të aplikacioneve me të dhëna me rëndësi për përcaktimin e tarifës për mbrojtjen dhe përmirësimin e mjedisit...

16. korrik 2020.

MASAT E REJA NË BUJANOC: MAKSAT TË DETYRUESHME EDHE NË HAPËSIRË TË HAPUR, NDALOHET GRUMBULLIMI I MË SHUMË SE 10 PERSONAVE

Bujanoc – A do të fillojë një javë pas prezantimit të tij, zbatimi i masave emergjente kundër Kovid-19 në komunën e Bujanocit, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me kufizimin e orarit të punës të ambienteve...

16. korrik 2020.

EDHE DY PERSONA POZITIV ME KORONË NË BUJANOC

Bujanoc - Një infeksion koronavirus u konfirmua në dy banorë të tjerë të komunës së Bujanocit të mërkurën, raporton portalin e Bujanovaçke, duke iu referuar burimeve zyrtare të Shtëpisë së Shëndetit.

16. korrik 2020.

MEDVEGJA KA NËNSHKRUAR ME MINISTRISË E RINISË DHE SPORTIT KONTRATËN MBI PROJEKTIN “SË BASHKU NË SPORT”

Medvegjë - Komuna e Medvegjës i është drejtuar Ministrisë së Rinisë dhe Sportit me një projekt të ri që vetëqeverisja lokale do të zbatojë në fushën e politikës rinore.

16. korrik 2020.

KANË ARRITUR REZULTATET NGA LABORATORI BATAJNICA, 28 PERSONA POZITIV NË KORONË

Medvegjë, Leskoc - Instituti i Shëndetit Publik në Leskoc mori 84 rezultate të testit për virusin e koronës nga laboratori i Batajnica për njerëzit që u testuan të shtunën, 28 prej të cilave ishin pozitive.

13. korrik 2020.

KONKURSI PËR DELEGATËT RINOR TË SERBISË NË KOMBET E BASHKUARA (AFATI: 20 KORRIK 2020)

Që nga viti 2017, Shoqata për Kombet e Bashkuara të Serbisë po organizon projektin "Delegatët e Rinisë së Serbisë në Kombet e Bashkuara", i cili përfshin zgjedhjen e dy delegatëve të rinj në Kombet e Bashkuara dhe punën e tyre aktive gjatë mandatit një vjeçar.

«Претходна страна   Следећа страна»