Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA E BUJANOCIT KA NDARË NDIHMË PËR FIRMAT TË CILAT NUK KANË PUNU NË SITUATË TË JASHTËZAKOSHME

23. korrik 2020.

Bujanoc– Komuna e Bujanocit ka shpërndarë 9,12 milion dinarë ndihmë për sipërmarrësit, pronarët e puntorive dhe të gjithë atyre që u është ndaluar të punojnë gjatë gjendjes së jashtëzakonshme për shkak të epidemisë kovid19.

Bëhet fjalë për para që është një dhurim nga autoritetet kosovare prej 500,000 euro, dhe një pjesë e tyre tashmë është përdorur për blerjen e një ambulance dhe pajisje për Shtëpinë e Shëndetit.

Secili prej 456 "subjekteve afariste" mori nga 20,000 dinarë.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues