Arkiva e lajmeve
                   

KORONA PËRSËRI SHFAQET NË JUGUN E SERBISË

23. qershor 2020.

Bujanoc, Vrajë - 78 pacientë aktualisht janë shtruar në spitalet COVID të Vrajës, dhe epidemiologët e karakterizojnë situatën në lidhje me koronën në zonën e Vrajjës si "jashtëzakonisht të paqëndrueshme".

Nga simptomat, pneumonia shpesh është e pranishme tek pacientët, madje dhe dyanshme.

Siç raporton Vranje Neës, prania e koronavirusit u konfirmua në 21 persona në Vrajë të hënën, pasi u testuan 103 shtetas të dyshuar se ishin të infektuar me virus, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ZZJZ) në Vrajë.

Bëhet fjalë për mostrat që u janë dërguar laboratorëve të COVID në Beograd dhe Nish në 19 dhe 20 qershor, para zgjedhjeve.

Mbizotërojnë qytetarët e punësuar të Vrajës  midis të sëmurëve.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues