Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. qershor 2020.

DOGANIERËT KANË PARANDALUAR TRANSFERIN E PARAVE PËRMES KALIMIT KUFITAR NË PRESHEVË

Preshevë - Megjithë apeleve të vazhdueshme që shuma të parave më shumë se 10,000 euro të raportohen kur hyjnë në vendin tonë, pasagjerët, për arsye të njohura për ta, nuk e bëjnë këtë dhe kështu rrezikojnë të mbeten pa shuma të mëdha parash.

22. qershor 2020.

NË LEBAN ËSHTË NJË PERSON I INFEKTUAR ME VIRUSIN KORONA, NË MEDVEGJË PRITEN REZULTATET PËR 4 MINATORË

Medvegjë - Sipas të dhënave të fundit zyrtare në faqen e internetit Statistikat KOVID-19, në territorin e komunës së Lebanit, në vetëizolim për shkak të kontaktit me personat e infektuar me virusin KOVID-19, janë 34 persona. Sipas këtyre të dhënave, në territorin e komunës së Medvegjës janë 19 persona, ndërsa Leskoci udhëheq me 164 persona.

18. qershor 2020.

KONKURS PËR PRANIM TË 100 NËNOFICERËVE NË MBROJTJEN AJRORE DHE KUNDËRAJRORE (RV DHE PVO) E USHTRISË SË SERBISË (AFATI: 30 QERSHOR 2020)

Forca Ajrore dhe Mbrojtja Ajrore (RV dhe PVO) e Ushtrisë Serbe ka shpallur një konkurs për pranimin e 100 kandidatëve për shërbim ushtarak profesional si nënoficerë për një periudhë të pacaktuar kohore.

18. qershor 2020.

ËSHTË HAPUR KONKURS PËR ZGJEDHJEN E PUNIMEVE MË TË MIRA STUDENTORE MBI UNIONIN EVROPIAN (AFATI: 9 GUSHT 2020)

Ministria e Integrimit Evropian të Qeverisë së Republikës së Serbisë ka shpallur konkurs për zgjedhjen e punimeve më të mira studentore për integrimin evropian dhe procesin e pranimit të vendit tonë në Bashkimin Evropian.

18. qershor 2020.

FONDI PËR ZHVILLIM KA MIRATUAR 265 KREDI NË VLERË PREJ 1,99 MILIARDË DINARË PËR SANIMIN E DËMËVE NGA COVID - 19

Beograd - Bordi i Drejtorëve të Fondit të Zhvillimit miratoi 265 kërkesa për kredi në shumën totale prej 1.99 miliardë dinarë, është publikuar në faqen e internetit të këtij institucioni republikan.

18. qershor 2020.

MINISTRI PËR MBROJTJEN E MJEDISIT JETËSOR: PYLLËZIMI ËSHTË MËNYRA MË E MIRË PËR MBROJTJEN E TOKËS

Beograd - Duke folur në mbledhjen me rastin e shënimit të 17 qershorit, Ditës Botërore kundër dezertifikimin dhe thatësisë, ​​ministri i mbrojtjes së mjedisit Goran Trivan tha se zhdukja e tokës pjellore, burimi më i rëndësishëm natyror, është një çështje që shoqëria duhet të trajtojë menjëherë.

18. qershor 2020.

ME TESTIN NGA GJUHA AMTARE KA FILLUAR PROVIMI FINAL PËR MATURANTËT E RINJ

Bujanoc - Sipas shënimeve të Departamentit kompetent për Shërbime Publike, gjithsej 399 nxënës kanë ndjekur klasën e tetë në shkollat ​​e komunës së Bujanoc, 172 në shkolla ku zhvillohen orët mësimore në gjuhën serbe dhe 227 në shkollat ​​shqipe.

17. qershor 2020.

KA FILLUAR UEB PLATFORM PËR QYTETET DHE KOMUNAT ME RASTIN E KRIZËS COVID – 19 – REGJISTROHU!

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës ka krijuar një platformë në internet për autoritetet lokale dhe rajonale për t'iu përgjigjur krizës COVID 19, e cila tregon përvojat dhe përgjigjet e autoriteteve lokale dhe rajonale, rrjeteve, shoqatave dhe organizatave të tjera brenda krizës (https: // covid-kongres-shpërndarës. org / en /).

17. qershor 2020.

FTESË PËR KONKURS: FONDI I SOLIDARITETIT ME MEDIAT LOKALE (Afati: 7 Korrik 2020)

Fondacioni Slavko Quruvija fton media lokale nga territori i Republikës së Serbisë që të dërgojnë projekt-propozimet e tyre brenda Fondit të Solidaritetit, me të cilin Fondacioni dëshiron të ndihmojë mediat lokale të kapërcejnë krizën e shkaktuar nga pandemia globale COVID 19.

17. qershor 2020.

TRI FSHATRA TË BUJANOCIT NUK KANË UJË PËRSHKAK TË PRISHJES SË POMPAVE

Бујановац - Жужељица, Љиљанце и Божињевац, села код Бујановца, немају воду због тога што су „прегореле пумпе због струје“, каже Адем Хасани, председник Привременог органа који руководи Јавним предузећем „Комуналац“.

«Претходна страна   Следећа страна»