Arkiva e lajmeve
                   

NDARJA E SHPËRBIMIT “KAPETAN MISHA ANASTACIJEVIQ”

23. qershor 2020.

Leskoc - Shpërblimi tradicional "Kapiten Miša Anastasijević" iu dha individëve dhe institucioneve nga zona e rrethit të Jabllanicës dhe Pçinjës në sallën e Teatrit Kombëtar Leskoc, dhe këtë vit ishin 19 emra në listën e fituesve.

Ndër individët e shpërblyr ishin kryetari i Leskocit, Goran Cvetanovië, i cili si kryetar i Asamblesë së Qendrës për Zhvillimin e rretheve Jabllanica dhe Pçinjës, mori çmimin për ndërtimin dhe përmirësimin e prosperitetit të rajonit.

"Alfa-Plam" nga Vraja u shpall ndërmarrja më e mirë në jug të Serbisë, dhe qumështorja "Gložane" u zgjodh marka më e mirë në rajon.

Danilo Stesheviq, drejtori i "Metla Komerc" u dha për vizionin e biznesit, dhe "Nevena kolor" nga Leskoci për standardin më të lartë të cilësisë së prodhimit.

"Megal" nga Bujanoci u dha për përgjegjësi korporative dhe shoqërore, "TeraStil" nga Leskoci për investime të suksesshme të kapitalit rumun në Serbi, dhe "Expert Steel" për biznesin dhe diversitetin e tregut.

"Micromodels" nga Vraja u shpërblyen për kompaninë më të mirë familjare, "Kanis" nga Leskoc për udhëheqje në trafikun e udhëtarëve në rrugë, Sallonin e Mobiljeve "4m" për traditë, biznes dhe biznes familjar, kasapët "Braqa Gjokiq" për cilësinë më të mirë në rajon, dhe "Bavka tursu" nga Guberevci për promovimin e turizmit.

Komuna e Lebanit iu nda mirënjohja për komunën mëme shumë prespektivë në rajon.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues