Arkiva e lajmeve
                   

TURNEU NË FUTBOLL TË VOGËL NË BUJANOC MË 28 QERSHOR

23. qershor 2020.

Bujanoc - Një turne futbolli me moton "Lojëra sportive rinore - CoCa Cola Cup" do të mbahet në stadiumin e qytetit në Bujanoc të dielën, më 28 qershor.

Fëmijët e lindur në 2005 do të marrin pjesë, si dhe kategoritë më të reja. Organizuesi i takimit është FK BSK, Dunav Osiguranje dhe kompania CoCa Cola.

Fillimi i turneut është caktuar për orën 11.

Burimi: Vranjska Plus TV dhe Trupi Koordinues