Arkiva e lajmeve
                   

OFRIMI I NDIHMËS TEKNIKE PËR SIPËRMARRËSIT NGA KOMUNA E PRESHEVËS, BUJANOCIT DHE MEDVEGJËS

27. shtator 2018.

Informojmë të gjithë biznesmenët e interesuar nga komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë se 27 dhe 28 shtator, ofrohet asistencës teknike në plotësimin e dokumentacionit përkatës, për sipërmarrësit të cilët dëshirojnë të aplikojnë për konkursin e Shërbimit të Trupit Koordinues për ndarjen e subvencionit për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, të cilat i organizon Oda Ekonomike e Serbisë. 

Nga 9 deri më 15 jam në hapësirat e komunës së Bujanocit, në zyrën e Odës Ekonomike Rajonale Leskocit në Bujanoc, ndërtimin e Preshevës komunës, në sallën e Kuvendit Komunal të komunës së Preshevës dhe Medvegjës në Shtëpinë e Kulturës, të gjitha palët e interesuara do të jetë në gjendje për të marrë informacion për përgatitjen e dokumentacionit të nevojshëm

Konkursi është i hapur deri më 5 tetor të këtij viti. Gjatë konkursit, për ndihmë teknike me kompletimin e aplikimit, informacionet mund të merret në Odën Ekonomike të Serbisë Tel: 011/4149 609 dhe 066/875 1253 ose email: mladen.djoric@pks.rs.