Arkiva e lajmeve
                   

PËRMBLEDHJA E RE E AJVANKO ISMAILOVIĆ

19. janar 2023.

Бујановац – Bujanoc - Beograd - Ajvanko Ismailović në fillim të vitit të kaluar ka përgaditur përmbledhjen e re të tregimeve të shkurta të quajtur “Momentet e arta”.

Ekspozita dhe promovimi i përmbledhjes janë planifikuar për në mars të v. 2023.

Burimi: Bujanovaçke, Shërbimi i Trupit Koordinues