Arkiva e lajmeve
                   

KONKURS I DIASPORES JUGORE SERBE

18. janar 2023.

Medvegjë - Beograd - Nova Naša reč, media e shkruar, për shkak të dëshirës për të kontribuar në forcimin e lidhjeve në mes të jugut të Serbisë dhe popullit tonë në diasporë, ka shpallur konkursin e quajtur "Jugorët e diasporës serbe".

Të gjithë mediat e interesuara, si dhe të gjithë njerëzit e tjerë me vullnet të mirë që ndihen si "jugorë" dhe jetojnë e punojnë jashtë vendit, janë të ftuar të dërgojnë përgjigje për disa pyetje të përcaktuara, si dhe pesë ose gjashtë foto të përshtatshme.

Afati i fundit për dorëzimin është data 20 shkurt, në adresën mailkonkursinovanasarec@gmail.com.

Burimi: Jugpress, Shërbimi i Trupit Koordinues