Arkiva e lajmeve
                   

JANË SHPËRBLYER PUNIMET MË TË MIRA NË KONKURSIN LITERAL

27. janar 2023.

Bujanoc - Beograd - Komuna e Kishës shënoi Javën e Shën Savës me program kulturo-artistik.

Pas ngjarjes vazhdoi ndarja e çmimeve për fituesit e konkursit letrar “Përpara ikonës së Shën Savës”, të shpallur nga Komuna e Kishës.

Vendin e parë e zuri Anastasia Iliq, të dyti Marija Stoshiq dhe të tretin Dijana Cvetkoviq.

Burimi: Bujanovaçke, Shërbimi i Trupit Koordinues