Arkiva e lajmeve
                   

PËRFUNDUAN NETËT E GEJZERIT

3. gusht 2022.

Medvegjë – Beograd – “Mbrëmjet Gejser” treditore janë ngjarja më e madhe dhe më e bukur kulturore, artistike dhe argëtuese në komunën e Medvegjës. Këtë vit, Netët Gejser u hapën më 30 korrik me performancën e Zheljko Shashiqit. Më pas, të dielën e 31 korrikut u mbajt shfaqja “Magjitë e teatrit”. Miljan Tokoviq tregoi aftësitë e tij në flaut, performoi kori kishtar "Branko" nga Leskovci, ndërsa Marko Bulat këndoi në fund të mbrëmjes së dytë. Në këtë aktivitet morën pjesë edhe shoqëritë kulturore artistike folklorike, kështu që manifestimi ishte një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e këngës dhe valleve popullore.

Krahas programit muzikor, në kuadër të Netëve Gejser u organizua edhe një turne futbolli.

Burimi: TV 4S Bojnik, Trupi koordinues