Arkiva e lajmeve
                   

BUJANOVCAKE FESTON DITËLINDJEN E 7-TË

3. gusht 2022.

Bujanoc - Beograd - Shtatë vjet më parë, më 3 gusht 2015, u publikua teksti i parë në portalin Bujanovacke. Që atëherë, portali ka publikuar pothuajse 12.000 tituj të tjerë.

Bujanovaçka në këto 7 vite, falë objektivitetit dhe paanshmërisë së saj, është profilizuar si një media që punon në shërbim të qytetarëve. Të udhëhequr nga motoja se gazetaria nuk ka nacionalitet, ne u bëmë media e parë elektronike, jo vetëm në këtë trevë, që prezantoi përmbajtje edhe në gjuhën shqipe.

Gjatë kësaj kohe, mbi 10.000.000 qytetarë e kanë parë të paktën një herë portalin Bujanovacke dhe vetëm nga fillimi i këtij viti, postimet në profilin e Bujnovacke në Fejsbuk kanë arritur në 3.000.000 persona.

“Në tekstin tonë hyrës 7 vite më parë kemi shtruar pyetjen: Pse Bujanovacke? Besojmë se e kemi përmbushur në masë të mirë qëllimin themelor të dhënë në përgjigjen e kësaj pyetjeje: “Sepse Bujanoci ka nevojë për Bujanocin dhe sepse ai Bujanoci ka nevojë për ne”. Me pak fjalë, sepse kemi nevojë për njëri-tjetrin”, thuhet në deklaratën me rastin e ditëlindjes së portalit.

Në emër të Shërbimit të Trupit koordinues për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, të sajin dhe të punonjësve, ushtruesja e detyrës së ndihmësdrejtoreshës së Shërbimit, Tamara Millosheviq Grbiq, e uroi Bujanocke duke i dëshiruar  edhe shumë vite të tjera të suksesshme.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues