Arkiva e lajmeve
                   

SHKA ”SOKO” PERFORMON NË VRAJË NË KONCERTIN E ANSAMBLIT SEVDAH

20. dhjetor 2022.

Bujanoc - Beograd - Bujanoc SHKA "Soko" do të jetë mysafire e mbrëmjes në koncertin e madh të Vitit të Ri të organizuar nga kolegët e tyre nga Ansambli Sevdah në Vrajë. Koncerti është të enjten më 22 dhjetor në Teatrin Bora Stankoviq dhe fillon në orën 19.00.

Soko performon në të gjithë Serbinë dhe rajonin.

Sevdah ekziston prej 56 vitesh dhe tradita e mbajtjes së koncerteve të Vitit të Ri është krijuar në vitin 2005.

Organizator i koncertit të enjten do të jetë Qendra Kulturore Arsimore e Vrajës, ndërsa sponsor do të jetë qyteti i Vranjës. Hyrja do të jetë falas.

Burimi: Bujanovacke, Shërbimi i Trupit koordinues