Arkiva e lajmeve
                   

SARA NGA SVETA PETKA NË MESIN E STUDENTEVE MË TË MIRA TË UNIVERSITETIT TË NISHIT

25. tetor 2021.

Bujanoc - Beograd - Sara Arsiq nga fshati Sveta Petka afër Bujanocit është njëra nga 6 studentet më të mira të Universitetit të Nishit.

Sara është studente e vitit të 3-të të DIF me mesatare 9.87.

Studentët më të mirë u shpërblyen në një ceremoni të mbajtur në selinë e Universitetit.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues