Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
12. tetor 2021.

FËMIJËT NË BUJANOC: TË NA DONI DHE KUPTONI

Bujanoc - Beograd - Java e Fëmijëve u shënua në të gjitha kopshtet e Bujanocit me përmbajtje dhe aktivitete edukative.

11. tetor 2021.

Profesori Zoran Stankoviq, Kryetari i Trupit Koordinues u varros në vendin e Qytetarëve të merituar me nderime ushtarake

Zoran Stankoviq, Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, u nderua në Përkujtim nga familja e tij, të afërmit, Ministri i Mbrojtjes dhe kolegë të shumtë me të cilët punoi dhe bashkëpunoi në karrierën e tij të pasur dekadëshe. Përkujtimi u mbajt në Shtëpinë e Ushtrisë Serbe.

7. tetor 2021.

NJOFTIM (07.10.2021.)

Përkujtimi me rastin e vdekjes së profesorit Zoran Stankoviq, Kryetarit të Trupit Koordinues do të mbahet të Premten me  8 Tetor 2021 në orën 11, në Shtëpinë e Ushtrisë Serbe në Beograd. Funerali do të jetë në të njëjtën ditë (8 tetor 2021) në orën 15:30 në Varrezat e reja. Profesori Zoran Stankoviq do të varroset në vendin e qytetarëve të merituar, me nderime ushtarake.

5. tetor 2021.

KOMUNIKATË PËR OPINION (05.10.2021.)

Me dhimbje të madhe informojmë opinionin që kryetari i Trupit koordinues i Qeverisë së  Republikës të Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka vdek në moshën 67 vjecare.

4. tetor 2021.

KARATISTËT E BSK-SË SHKËLQYEN NË BEOGRAD

Bujanoc - Beograd - Karateistët e BSK shkëlqyen në kryeqytetin e Serbisë.

4. tetor 2021.

URGJENCA DHE MJEKIMI SHTËPIAK MORËN APARATE PËR PASTRIMIN E AJRIT, DONATOR QUMËSHTORJA RAZVITAK

Bujanoc - Beograd - Mjekët dhe stafi mjekësor i shërbimit emergjent dhe të mjekimit shtëpiak të Shtëpi i Qendrës shëndetësore Bujanoc do të jenë më të mbrojtur nga infeksionet falë pajisjes së pastrimit të ajrit të dhuruar atyre nga qumështorja "Razvitak".

«Претходна страна