Arkiva e lajmeve
                   

NXEMJA NË SHKOLLËN BRANKO RADICEVIQ NGA 15 TETORI

12. tetor 2021.

Bujanoc – Beograd Sezoni i ngrohjes në shkollën fillore "Branko Radičević" në Bujanoc do të fillojë më 15 tetor, pavarësisht problemeve me instalimet, tha drejtori i shkollës, Nenad Tasiq. Sidoqoftë, ditët e fundit, fëmijët kanë qëndruar në klasa të ftohta, sepse riparimet janë në vazhdim.

Tasiq thotë se komuna e Bujanocit transferoi shkollën rreth 200.000,00 dinarë javën e kaluar për riparimin e kazanëve.

"Sapo është bërë pgesa punëtorët e Megalit filluan punën e riparimit, dhe mund të them me siguri se ngrohja do të mundësohet deri më 15 tetor," thotë Tasiq.

Ai shton se ishte një përparësi mbi përparësitë dhe se ai punoi në të në mënyrë intensive, në mënyrë që problemi të zgjidhej në kohën e caktuar.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues