Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. shtator 2020.

MINISTRIA E MBROJTJES: KONKURS PËR BURSA DHE PUNË PËR 76 NXËNËS (AFATI: 30 SHTATOR 2020)

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për dhënien e 76 bursave për nxënës për vitin shkollor 2020/2021, në të cilin mund të aplikojnë nxënës të shkollave të mesme mekanike, inxhinierike elektrike dhe bujqësore. Konkursi është i hapur deri më 30 shtator, 2020.

22. shtator 2020.

ËSHTË SHPALLUR KONKURS I ARTIT PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE FILLORE DHE PARASHKOLLORE “LE TË RECIKLOJMË DHE RUAJME NATYRËN” (AFATI: 9 TETOR 2020)

Punonjësit e Shoqatës së Fëmijëve të Qytetit të Vranjës kanë shpallur konkurs arti për parashkollorët dhe nxënësit e shkollave fillore me temë me të njëjtin emër në kuadër të projektit mjedisor "Le të riciklojmë dhe ruajmë natyrën", i cili u miratua në konkursin për financimin dhe bashkëfinancimin e projekteve në fushën e ekologjisë dhe mbrojtjes së mjedisit.

22. shtator 2020.

JABLLANICA PA UJË, CISTERNAT TË PAMJAFTUESHME

Bujanoc - Banorët e fshatit Jabllanicës po kërkojnë nga komuna e Bujanocit që urgjentisht të zgjidhë problemin e tyre të kahershëm me furnizimin me ujë.

22. shtator 2020.

PRANIM-DORËZIMI I DETYRËS NË SHTËPINË E SHËNDETIT, DR DALIBORKA PAVLOVIQ EDHE ZYRTARISHT DREJTORESHË E RE

Bujanoc - Dr. Daliborka Pavloviq, nga dita  hënë edhe zyrtarsisht është drejtoreshë e Qendrës Shëndetësore në Bujanoc, ndërsa drejtoresha e mëparshme, Dr. Lela Jovanoviq, dorëzoi detyrën e saj.

22. shtator 2020.

PËRSHKAK TË PUSHIMEVE MASSIVE NË SHQIPËRI, SHTABI I KRIZAVE E KA THEKSUAR PRESHEVËN SI VEND KU KORONA MUND TË SHPËRTHEJ

Preshevë - Në ditët e mëparshme, anëtarët e Shtabit të Krizave të Republikës folën për Preshevën si një pikë e nxehtë e mundshme e koronës. Sipas të dhënave të Qendrës Shëndetësore, që nga fillimi i shtatorit kanë qenë rreth njëzet njerëz pozitivë në këtë komunë.

9. shtator 2020.

ËSHTË SHPALLUR KONKURS PËR PROJEKTET TË CILAT MERREN ME REFORMAT E MONOTORIMIT TË ADMINISTRATËS PUBLIKE NË NIVEL LOKAL (AFATI: 1 SHTATOR 2020)

Qendra për Politikat Evropiane (CEP) njoftoi se është shpallur një konkurs për dhënien e granteve të vogla për të mbështetur organizatat e shoqërisë civile të përfshira në monitorimin e reformës së administratës publike në nivelin lokal.

9. shtator 2020.

ËSHTË VAZHDUAR AFATI PËR STIMUJT IPARD

Për shkak të situatës aktuale epidemiologjike dhe interesit të madh të përdoruesve, afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve në përputhje me Thirrjen e Parë Publike për Aplikime për miratimin e projektit...

9. shtator 2020.

RRUGA BUJANOC-SHTËRPCE NGA MJETET E INVESTIMEVE AMERIKANE

Bujanoc, Vrajë - Zorana Mihajloviq, ministre teknike e ndërtimit, trafikut dhe infrastrukturës në Qeverinë e Republikës së Serbisë, bëri me dije mundësinë e ndërtimit të autostradës Bujanoc - Shtërpcë...

9. shtator 2020.

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I SHËRBIMEVE INSPEKTUESE DHE PRONARËVE TË OBJEKTEVE HOTELERIKE NË RRETHIN E JABLLANICËS

Medvegja, Leskoc - Një takim u mbajt të hënën, 7 shtator, në Rrethin Administrativ të Jabllanicës, ku morën pjesë kreu i rrethit, shefi i Departamentit për Mbikëqyrjen Sanitare, përfaqësues të inspektimeve komunale dhe milicisë komunale...

25. gusht 2020.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE PËR SUBVENSIONE SUBJEKTEVE EKONOMIKE NË PRONËSI PRIVATE PËR VITIN 2020, NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Në bazë të Konkluzionit të Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi pranimin e Programit të masave mbi ndarjen dhe shfrytëzimin e mjeteve për subjektet ekonomike në pronësi private për vitin 2020...

«Претходна страна   Следећа страна»