Arkiva e lajmeve
                   

PRANIM-DORËZIMI I DETYRËS NË SHTËPINË E SHËNDETIT, DR DALIBORKA PAVLOVIQ EDHE ZYRTARISHT DREJTORESHË E RE

22. shtator 2020.

Bujanoc - Dr. Daliborka Pavloviq, nga dita  hënë edhe zyrtarsisht është drejtoreshë e Qendrës Shëndetësore në Bujanoc, ndërsa drejtoresha e mëparshme, Dr. Lela Jovanoviq, dorëzoi detyrën e saj.

Një vendim mbërriti nga ministria përkatëse, në mënyrë që dorëzimi i detyrave të ndodhte në Qendrën Shëndetësore Bujanoc.

Bujanovaçke njoftoi javën e kaluar se Dr. Pavloviq është favoriti kryesor midis kandidatëve për drejtor.

Dr. Pavloviq punon si specialiste në mjekësinë e përgjithshme dhe do të jetë u.d e drejtoreshës.

Ajo është gruaja e Boban Pavloviq, kryeshefit komunal për financa.

Në këtë pozitë vjen pas dy mandateve të dr. Lela Jovanoviq.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues