Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË SHPALLUR KONKURS I ARTIT PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE FILLORE DHE PARASHKOLLORE “LE TË RECIKLOJMË DHE RUAJME NATYRËN” (AFATI: 9 TETOR 2020)

22. shtator 2020.

Punonjësit e Shoqatës së Fëmijëve të Qytetit të Vranjës kanë shpallur konkurs arti për parashkollorët dhe nxënësit e shkollave fillore me temë me të njëjtin emër në kuadër të projektit mjedisor "Le të riciklojmë dhe ruajmë natyrën", i cili u miratua në konkursin për financimin dhe bashkëfinancimin e projekteve në fushën e ekologjisë dhe mbrojtjes së mjedisit.

Fëmijët mund t'i paraqesin punimet e tyre deri më 9 tetor në Shoqatën e Fëmijëve të Qytetit të Vranjës ose t'i dërgojnë ato në adresën Partizanska 17 a, 17,500 Vranje, faks 210.

Burimi: RTV Ritam dhe Trupi Koordinues