Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË VAZHDUAR AFATI PËR STIMUJT IPARD

9. shtator 2020.

Për shkak të situatës aktuale epidemiologjike dhe interesit të madh të përdoruesve, afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve në përputhje me Thirrjen e Parë Publike për Aplikime për miratimin e projektit për stimujt IPARD për diversifikimin e fermave dhe zhvillimin e biznesit është zgjatur deri më 31 tetor 2020.

Dorëzimi i kërkesave për stimuj IPARD për investime në turizmin rural filloi në 1 korrik 2020 dhe afati fillestar ishte 1 tetor 2020.

Informacioni në lidhje me Ftesën Publike të shpallur është në dispozicion në telefonin e Qendrës së Informacionit të Ministrisë së Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit: 011 / 260-79-60 ose 011 / 260-79-61, si dhe Qendrën e Kontaktit të Drejtorisë së Pagesave Agrare 011 / 30-20 -100; 011 / 30-20-101 dhe 011 / 30-20-118, çdo ditë pune nga 7.30 deri në 15.30.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues

 

homescontents