Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I SHËRBIMEVE INSPEKTUESE DHE PRONARËVE TË OBJEKTEVE HOTELERIKE NË RRETHIN E JABLLANICËS

9. shtator 2020.

Medvegja, Leskoc - Një takim u mbajt të hënën, 7 shtator, në Rrethin Administrativ të Jabllanicës, ku morën pjesë kreu i rrethit, shefi i Departamentit për Mbikëqyrjen Sanitare, përfaqësues të inspektimeve komunale dhe milicisë komunale dhe njësive të vetëqeverisjes lokale të Rrethit të Jabllanicës, në të cilën u dakordua mbikëqyrja e objekteve hotelierike në territorin e rrethit Jablanica, të gjitha me qëllim të respektimit të masave të Qeverisë së Republikës së Serbisë në lidhje me parandalimin e përhapjes së sëmundjes infektive KOVID-19.

Një ditë më vonë, në Rrethin Administrativ të Jabllanicës u mbajt një takim midis kreut të rrethit, shefit të Departamentit për Mbikëqyrjen Sanitare të Leskocit, shefit të shërbimeve të inspektimit të Administratës së Qytetit të Leskocit dhe shumicës së pronarëve të objekteve hotelierike në Rrethin e Jabllanicës. Dekretet, urdhërat dhe vendimet aktuale të Qeverisë së Republikës së Serbisë u prezantuan para furnizuesve të ushqimit, dhe në përputhje me të njëjtin, do të kryhet mbikëqyrje e shtuar mbi objektet e hotelierisë.

Çdo inspektor do të kryejë mbikëqyrje nga fusha e tij brenda kornizës së inspektimeve të përbashkëta. Në rast të mosrespektimit të masave të përshkruara, akuzat për kundërvajtje do të paraqiten brenda 48 orëve nga shërbimet e inspektimit, thuhet në njoftimin e zyrës së shefit të Rrethit Administrativ të Jabllanicës,

Burimi: Info Qendra e Jugut dhe Trupi Koordinues