Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. mars 2020.

VULLNETARËT NGA MEDVEGJA KANË NDARË PAKO PËR FAMILJET MË TË REZIKUARA NË BUÇUMET, GAJTAN, PETRIL DHE ÇOKOTINË

Medvegjë - Janë siguruar fonde nga buxheti i komunës së Medvegjës në shumë prej 900,000 dinarë për furnizime themelore për rreth 500 pako ndihme të destinuara për kategorinë më të varfër të banorëve në territorin e komunës së Medvegjës.

30. mars 2020.

STACIONI VETERINARIK DHE KOMUNA E DEZIFENKTOJNË TËRË BUJANOCIN

Bujanoc- Bujanoc është një nga qytetet e pakta në Serbi që do të dezinfektohet plotësisht kundër koronavirusit, falë bashkëpunimit të qeverisë lokale dhe Stacionit të Veterinarisë.

30. mars 2020.

BLETARËT E BUJANOCIT DHUROJNË MJALTË

Bujanoc - Bletarët e Bujanocit nga Shoqata Polen 2012 kontribuan në fushatën për të luftuar koronavirusin dhe për të ndihmuar popullsinë gjatë këtyre kohërave të vështira.

30. mars 2020.

KORONA MBYLL TREGJET

Bujanoc - Një nga masat e reja në luftën kundër koronavirusit është miratuar nga Qeveria të shtunën është edhe mbyllja e tregjeve.

27. mars 2020.

PENZIONET NË ADRESË APO ME AUTORIZIM

Kryeministrja e Republikës së Serbisë, Ana Bërnabiq, në konsultim me Presidentin e Republikës së Serbisë, ka sjellur vendim që pagesat e pensioneve për qytetarët të bëhen përmes autorizimeve të posaçme, si dhe përmes dërgesës në adresa.

27. mars 2020.

LINJAT E POSAÇME TË TELEFONIT NË SERBINË JUGORE PËR ATA TË CILËT KANË ARDHUR NGA DIASPORA

Qendrat shëndetësore në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë kanë hapur numra të veçantë të telefonit përmes të cilëve qytetarët me probleme të frymëmarrjes dhe temperaturë mund të paraqiten, ndërsa Enti për Shëndet Publik në Vrajë ka hapur edhe 9 linja të tjera në për të gjithë ata që kanë ardhur nga jashtë dhe për ata që duan të informohen për korona virusin.

27. mars 2020.

STATISTIKA E COVID-19 NË SERBI

Zyra për TI dhe eUprava hapi të dhënat dhe vuri në dispozicion statistikat mbi numrin e të infektuarve me virusin COVID-19 në territorin e Republikës së Serbisë.

27. mars 2020.

EPIDEMILOGU TIODOROVIQ: DICIPLINË E HEKURT, T`I PËRMBAHENI DERI NË MAJ

Bujanoc, Beograd – Në dy javët e ardhshme, na duhet disiplinimi i hekurit, të durojmë deri në fund të prillit ose fillimin e majit, kur virusi korona nuk do të jetë në gjendje të qëndrojë, tha prof. Branislav Tiodoroviq,epidemilog nga Nishi.

27. mars 2020.

PËR MË TË RREZIKUARIT NË BUJANOC 4.000 PAKO NDIHMA

Bujanoc – Me 300,000 dinarë të alokuar nga buxheti, komuna e Bujanoc do të sigurojë për qytetarët më të prekur 4,000 pako me produkte themelore të ushqimit dhe higjenës.

27. mars 2020.

NË MEDVEGJË KA FILLUAR NDARJA E PAKOVE TË NDIHMËS PËR FAMILJET MË TË VARFURA DHE ANËTARËT E SHOQATËS “ZEMËR PËR FËMIJËT”

Medvegjë - Falë fondeve të alokuara për Këshillin Komunal nga buxheti i vetëqeverisjes lokale, janë siguruar gjësendet ushqimore dhe u vendosën në Sallën e Sporteve, ku vullnetarët e komunës së Medvegjës i radhisnin me pako. Ushqimet bazike do t'u shpërndahen bashkëqytetarëve më të varfër.

«Претходна страна   Следећа страна»