Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
8. nëntor 2021.

TRAJNIM I JASHTËZAKONSHËM I ZJARRËFIKËSVE: Ushtrimi "SISTEMI 2021"

Medvegjë - Leskoc - Beograd - KONTROLLI i gatishmërisë, aftësisë, trajnimit dhe pajisjes së sistemit për reagim ndaj situatave emergjente dhe ngjarjeve emergjente "SISTEMI 2021" u mbajt në Rrethin e Jabllanicës në Leskoc, Vllasotincë dhe Medvegjë, gjegjësisht në flotacionin e " Miniera Lece në Gazdar.

4. nëntor 2021.

MAJA GOJKOVIQ NË MANASTIRIN PROHOR PCINJSKI

Bujanoc - Beograd - Zëvendëskryeministrja e Republikës së Serbisë dhe ministrja e kulturës dhe informimit Maja Gojkoviq, si e dërguar e presidentit të Republikës së Serbisë, Aleksandar Vuçiq, mori pjesë në kremtimin e festës së manastirit  Prohor Pçinjski.

4. nëntor 2021.

KRISTIJAN STOSHIQ MARATONISTI MË I MIRE NË VRAPIN PRESHEVË-BUJANOC

Preshevë - Bujanoc - Beograd - Anëtari i AK "Maratonistët e Vranjës" nga Vranja, Kristijan Stosiq, fitoi vendin e parë në garën Preshevë - Bujanoc. Shtegu ishte 30 kilometra i gjatë.

28. tetor 2021.

PO RREGULLOHET BREGU DHE VITIN E ARDHSHËM DO TË PASTROHET LIQENI I BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Në liqenin e Bujanocit janë duke u rregulluar brigjet e tij, duke filluar nga ish-restoranti përgjatë liqenit ndërsa Komuna do të mundohet që vitin e ardhshëm të sigurojë mjete për pastrimin e plotë të vetë liqenit.

28. tetor 2021.

BOGDAN MATIQ NË KËSHILLIN E UNICEF-IT

Bujanoc - Beograd - Bogdan Matiq nga Bujanoci u zgjodh anëtar i Këshillit të Rinisë së UNICEF-it në Serbi dhe mori titullin e këshilltarit  Kryesor të Programit të Rinisë.

26. tetor 2021.

KONTROLLIMET FALAS MAMOGRAFIKE PËR GRATË NGA BUJANOCI

Bujanoc - Beograd -  Organizohen  kontrollimet falas mamografike për gratë  mbi moshën 50 vjeçare, kanë njoftuar nga Shtëpia e shëndetit në Bujanoc.

25. tetor 2021.

SARA NGA SVETA PETKA NË MESIN E STUDENTEVE MË TË MIRA TË UNIVERSITETIT TË NISHIT

Bujanoc - Beograd - Sara Arsiq nga fshati Sveta Petka afër Bujanocit është njëra nga 6 studentet më të mira të Universitetit të Nishit.

25. tetor 2021.

LARGOHEN MBETURINAT E RREZIKSHME NË FABRIKËN “SVETLOST” NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Në ish fabrikën “Svetlost” në Bujanoc, pas më shumë se 20 vitesh po largohen mbeturinat e rrezikshme të krijuara gjatë prodhimit të baterive.

21. tetor 2021.

MËSUES GJUSA KËRKON NDIHMË NË MËNYRË QË FËMIJËVE TI LEHTËSOHET MËSIMI

Bujanoc - Beograd – Që të investohet në teknologji moderne për procesin mësimor si në vendet e zhvilluara të botës, një nga mësimdhënësit më inovativ nga shkolla fillore e Bujanocit "Branko Radiceviq"  mësuesi Slagjan Petrovic Gjusa, siç thotë ai, mendoi të kërkoj një sponsor për diçka...

19. tetor 2021.

NË SHKOLLËN “B. RADIÇEVIQ “JANË SIGURUAR TEKSTET SHKOLLORE DHE NGROHJA

Bujanoc - Beograd – Tekstet shkollore falas arritën në shkollën fillore Branko Radiçeviq në Bujanoc, të cilat ishin vonuar pothuajse dy muaj. Ngrohja u riparua, kështu që disa nga problemet në shkollë u zgjidhën.

«Претходна страна   Следећа страна»