Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
15. gusht 2019.

FTESË PUBLIKE PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN E MBËSHTETJES NË SEKTORËT E INDUSTRISË PËRPUNUESE (AFATI: 30 SHTATOR 2019)

Agjencia Serbe e Zhvillimit (RAS), përmes zbatimit të Programit për Mbështetje të Sektorëve të Prodhimit, synon të përmirësojë mjedisin e biznesit dhe të rrisë konkurrencën e NVMM brenda sektorit të prodhimit, të grupuar në katër fushat e mëposhtme...

15. gusht 2019.

KONKURSI PËR NDJEKJEN E TRAJNIMIT “NJË HAP MË TEJ NË DREJTIM TË SHËRBIMEVE GJITHËPËRFSHIRËSE DHE KUALITATIVE UDHËHEQJES KARIERISTE DHE KËSHILLUESE NË SHKOLLA E MESME (AFATI: 9 SHTATOR 2019)

Shkolla e Hapur e Beogradit (BOS) fton mësuesit dhe bashkëpunëtorët e interesuar që të bëjnë kërkesë për pjesëmarrje në projektin "Drejtimi dhe këshillimi i karrierës për punësim më të mirë të të rinjve...

15. gusht 2019.

LIBRA FALAS PËR 84.000 NXËNËS, DHE SHIKONI SE KUSH KA TË DREJTË T`I MERRË ATO

Beograd - Rreth 84,000 nxënës do të marrin libra shkollorë falas këtë vit. Mesatarisht, numri i familjeve të me të rrezikuar social po zvogëlohet, dhe shumica e kompleteve të librave shkollorë në të vërtetë shkojnë në familje me më shumë fëmijë, tha Vesna Nedeljkoviq nga Ministria e Arsimit.

15. gusht 2019.

MASHA MEDALJE TË BRONZTË NË GARËN E PATINAVE NË SLLOVENI

Bujanoc, Slloveni - Masha Joviq, me prejardhje nga Bujanoci, përfundoi e treta në Kampionatin e Patinave në Buzenicë të Sllovenisë, duke përfunduar kështu suksesin e Klubit të Skive “Besna Koliba” në këtë garë.

15. gusht 2019.

SARA NGA OSLLARA KA MARRË NDIHMË, POR ASAJ I MUNGON EDHE NJË GJË MË SË SHUMTI

Bujanoc - Sara Stojanoviq, një vajzë 10-vjeçare nga Oslara afër Bujanocit, duke iu faleminderuar Fondacionit Blic dhe njerëzve me vullnetë të mirë  iu janë grumbulluar mjete të mjaftueshme për blerjen e një frizi, frigoriferi, lavatriçeje, shporetit elektrik, shporetit në dru dhe televizorit.

14. gusht 2019.

LEHTËSIRAT TATIMORE PËR SIPËRMARRËSIT TË CILËT DËSHIROJNË TË PUNËSOJNË PUNËTORË TË RINJ, POR EDHE PËR ATA TË CILËT HAPIN BIZNES TË RI

Të gjithë punëdhënësit që duan të punësojnë punëtorë të rinj, por edhe sipërmarrësit që thjesht planifikojnë të fillojnë një biznes, marrin përfitime shumë domethënëse.

14. gusht 2019.

NGA SOT VERIFIKIMI I GJENDJES SË TATIMIN NË PRONË PËRMES APLIKACIONIT MOBIL

Drejtori i Zyrës për Teknologji të Informacionit dhe eUprav-ës së Qeverisë së Republikës së Serbisë, Mihailo Jovanoviq, njoftoi se, sot, përmes aplikacionit celular "Moja LPA" (administrata e taksave lokale), është e mundur që të gjithë tatimpaguesit të kryejnë verifikimin e centralizuar mbi gjendjen e taksës së pasurisë për të gjithë vendin përmes telefon celular.

14. gusht 2019.

DEBAT PUBLIK PËR PROPOZIMIN E PLANIT AKSIONAL PËR VITIN 2019 DHE 2020 PËR ZBATIMIN E STRATEGJISË SË PËRFSHIRJES SOCIALE TË ROMËVE DHE ROMEVE

Ministria e Punës, Punësimit, Veteranëve dhe çështjeve Sociale fton qytetarët e interesuar, si dhe publikun profesional, të lexojnë tekstin e Propozimit të Planit Aksional për vitin 2019 dhe 2020...

13. gusht 2019.

PËR MODERNIZIMIN E PUNËS SË KOMUNËS SË MEDVEGJËS 1,5 MILIONË DINARË

Medvegjë - Ministri i administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale, Branko Ruzhiq vizitoi komunën e Medvegjës dhe bisedoi me menaxhimin për mënyrat për të përmirësuar shërbimet e ofruara nga administrata komunale dhe projektet për jetën më të mirë të qytetarëve të asaj komune.

13. gusht 2019.

FOTO-KONKURS PËR DASHURUARIT NË NATYRË (AFATI: 10 SHTATOR 2019)

Si pjesë e ngjarjes EkoSPEKTAR, ImpaktEko organizon një ekspozitë të punimeve më të mira të fotografëve serbë më 19 shtator në Madlenianum.

«Претходна страна   Следећа страна»