Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË DEBLLOKUAR RRUGA NDËRMJET FSHATRAVE TË BUJANOCIT

29. maj 2023.

Bujanoc-Beograd- Rruga që lidh fshatrat Muhovc dhe Zarbinc në komunën e Bujanocit është debllokuar pas intervenimit nga shërbimet adekuate.

Bllokimin e ka shkaktuar rëshqitja pas së cilës komunikacioni është bllokuar në të dy drejtimet.

Burimi: Bujanovacke, Shërbimi i Trupit koordinues

 

homescontents