Arkiva e lajmeve
                   

INVESTIMET NE MEDVEGJE

22. maj 2023.

Medvegjë – Beograd – Kryetar i komunës Dragan Kuliq dhe pronar i kompanisë "Rumaplast"Marjan Gjorgjeviq nënshkruan kontratën për dhënien me qira të ish-fabrikës së shiringave në Gazdar, për një periudhë 20 vjeçare.

Fillimisht, 30 persona do të marrin vendin e punës dhe më vonë 70 të tjerë.

Burimi: Radio Medvegja, Shërbimi i Trupit Koordinues

 

homescontents