Arkiva e lajmeve
                   

TURNEU HUMANITAR NË FUDBALL TË VOGËL NDIHMË PËR TEODORËN

16. maj 2023.

Bujanoc - Beograd - Turneu tradicional në futbollit të vogël "Jova Kica" në Gornji Vrtogosh këtë vit do të ketë karakter humanitar, për të mbledhur fonde për trajtimin e Teodora Stajiqit, një vajzë nga fshati që ka nevojë për trajtim me qeliza amë  në Turqi dhe kushton 60.000 euro.

Turneu mbahet më 21 maj dhe fillon në orën 12:00 në këndin në hapsirën e  shkollës më 1 Maj. Përveç futbollit publiku do të ketë mundësi  për të shijuar programin kulturo-artistik, ndërsa në fund është planifikuar një koktej humanitar.

Regjistrimi i ekipit të futbollit kryhet në ditën e turneut dhe pagesa e pjesëmarrjes përcaktohet nga pjesëmarrësit, sipas mundësive të tyre, për të vendosur para në arkën e grumbullimit.

Burimi: Bujanovacke,  Shërbimi i Trupit koordinues

 

homescontents