Arkiva e lajmeve
                   

TËRNOCI I MADH – TURI, ËSHTË BËRË ASFALLTIMI PASTAJ NDRIÇIMI I RI

16. korrik 2021.

Bujanoc – Beograd - Ndriçimi i ri publik u instalua në rrugën midis Tërnocit të Madh dhe Turisë, njoftoi komuna e Preshevës.

"Pas përfundimit të asfaltimit, ne filluam me punimet në infrastrukturën shoqëruese, u instaluan shtylla të reja, dhe sot përfundoi instalimi i ndriçimit publik", deklarojnë autoritetet komunale.

Njoftimi thekson "rëndësinë e kësaj rruge që lidh dy fshatrat".

"Ne presim që ky investim të ketë një ndikim pozitiv në zhvillimin ekonomik dhe turizmin," thonë ata nga vetëqeverisja lokale.

Sa kushton ky projekt nuk është specifikuar.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues