Arkiva e lajmeve
                   

URIMI ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

20. korrik 2021.

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komuna Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, uron të gjithë banorët e besimit islam festën e Kurban Bajramit, me dëshirën që këtë festë ta shoqërojë shëndeti dhe gëzimi me familjet dhe miqët e tyre.

"Në emrin tim dhe në emër të të gjithë punonjësve të Trupit Koordinues, dëshiroj që festa të sjellë gëzim, prosperitet dhe mirëkuptim me respekt të ndërsjellë", tha Stankoviq.