Arkiva e lajmeve
                   

NËNSHKRIMI I KONTRATAVE ME BUJQIT

12. korrik 2021.

Bujanoc - Beograd - Nënshkrimi i kontratës me bujqit të cilët morën subvencione nga Komuna e Bujanovcit është caktuar për 12 korrik në orën 12.

Siç është njoftuar nga Komuna, fondet që u janë përcaktuar për bujqit fermerëve sipas konkursit do të transferohen në llogaritë e tyre menjëherë pas nënshkrimit të kontratës.

Fituesit e fondeve stimuluese do të mblidhen në sallën e Kuvendit Komunal të Bujanocit dhe ata duhet të sjellin me vete kartën e tyre të identitetit.

Këtë vit, 64 fermerë nga Bujanovci morën subvencione në shumën totale prej 6.5 milion dinarë nga Komuna, dhe pjesa më e madhe e parave, 2.75 milion dinarë, ose 42 përqind, u caktuan për blegtorët nga Tërnoci për blerje të bagëtive cilësore.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues