Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
12. nëntor 2021.

PËR NDRRIMIN E DRITAREVE NË BUJANOC FITOJNË 19 FAMILJE

Bujanoc - Beograd - Para nga buxheti për ndërrimin e zdrukthtarisë (2 milionë dinarë) do t'u jepen 19 nga gjithsej 28 qytetarë të komunës së Bujanocit të cilët kanë aplikuar në thirrjen publike për programin e sanimit energjetik të shtëpive familjare dhe apartamenteve.

12. nëntor 2021.

ËSHTË HAPUR EKSPOZITA”TRASHËGIMIA NDËRTUESE KOMBËTARE E KOMUNËS BUJANOC DHE PRESHEVË”

Nish – Beograd – Në Muzeun e xehetarisë dhe metalurgjisë është hapur ekspozita “Trashëgimia ndërtuese kombëtare e komunës Bujanoc dhe Preshevë”, Instituti për mbrojtjen e monumenteve të kulturës Nish.

12. nëntor 2021.

LAJMËRIM - 12.11.2021.

Trupi koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, në bashkëpunim me Ministrinë për të drejtat e njeriut dhe të pakicave dhe Dialogu social, organizon dialogun shoqëror “Plani shtatëpikësh, tema arsimi” më16 nëntor të vitit 2021 në Bujanoc.

9. nëntor 2021.

KOMUNA E BUJANOCIT:NDËRTOJMË URA DHE RRUGË NË FSHATRAT MALORE

Bujanoc - Beograd - Në fshatrat malore Muhovac, Breznicë, Ravno Buçje dhe Pribovc të komunës së Bujanocit me të madhe është duke u punuar në disa projekte infrastrukturore, njofton Komuna.

8. nëntor 2021.

IVANI NGA LEVOSOJA: NGA RRITJA E SHKURTEVE MUND TËJETOHET, POR SHTETI DUHET TË NDIHMOJË

Bujanoc - Beograd - Ivan Ristiq nga fshati Levosoj afër Bujanocit, punëtor i respektuar dhe baba i pesë fëmijëve, zgjodhi për vete dhe familjen e tij një punë të pazakontë - mbarështimin e shkurteve (thëllënzave), shpendëve të racës së pastër dhe dekorative.

8. nëntor 2021.

TRAJNIM I JASHTËZAKONSHËM I ZJARRËFIKËSVE: Ushtrimi "SISTEMI 2021"

Medvegjë - Leskoc - Beograd - KONTROLLI i gatishmërisë, aftësisë, trajnimit dhe pajisjes së sistemit për reagim ndaj situatave emergjente dhe ngjarjeve emergjente "SISTEMI 2021" u mbajt në Rrethin e Jabllanicës në Leskoc, Vllasotincë dhe Medvegjë, gjegjësisht në flotacionin e " Miniera Lece në Gazdar.

4. nëntor 2021.

MAJA GOJKOVIQ NË MANASTIRIN PROHOR PCINJSKI

Bujanoc - Beograd - Zëvendëskryeministrja e Republikës së Serbisë dhe ministrja e kulturës dhe informimit Maja Gojkoviq, si e dërguar e presidentit të Republikës së Serbisë, Aleksandar Vuçiq, mori pjesë në kremtimin e festës së manastirit  Prohor Pçinjski.

4. nëntor 2021.

KRISTIJAN STOSHIQ MARATONISTI MË I MIRE NË VRAPIN PRESHEVË-BUJANOC

Preshevë - Bujanoc - Beograd - Anëtari i AK "Maratonistët e Vranjës" nga Vranja, Kristijan Stosiq, fitoi vendin e parë në garën Preshevë - Bujanoc. Shtegu ishte 30 kilometra i gjatë.

«Претходна страна