Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
19. shtator 2019.

KONKURSI PËR ÇMIMIN GAZETARESK TË FONDACIONIT “FETISOV”, FONDI MË I MADH GAZETARESK NË HISOTORINË E GAZETARISË (AFATI: 1 TETOR 2019)

Fondacioni Humanitar me bazë në Gjenevë ka nisur një konkurs ndërkombëtar për  çmimin gazetaresk Fetisov Journalism Aëards (FJA). Afati i fundit për paraqitjen e aplikimeve është 1 tetor 2019.

19. shtator 2019.

BRITANEZËT NDIHMOJNË AKTIVIZMIN QYTETAR NË BASHKËSITË LOKALE NË JUG TË SERBISË (AFATI: 6 TETOR 2019)

Organizatat lokale të shoqërisë civile nga rrethet Jabllanicës, Pçinjës, Nishavës dhe Pirotit mund, deri më 6 tetor, të aplikojnë për projekte me interes publik që mund të përmirësojnë cilësinë e më shumë qytetarëve, dhe ata të zgjedhur do të marrin 3.500 deri në 8,500 funta grante nga Këshilli Britanik.

19. shtator 2019.

DERI NË FUND TË JAVËS KONKURS I RI IPARD

Thirrja e re e gjashtë publike për programin IPARD duhet të shpallet deri në fund të kësaj jave, konfirmoi për Politikën ministri i bujqësisë Branislav Nedimoviq.

19. shtator 2019.

KUVENDI KOMUNAL I BUJANOCIT ËSHTË DIGJITALIZUAR ME PARATË E MINISTRIVE, KËSHILLTARËS DO T`I DREJTOHEN ME VENDET E TYRE

Bujanoc - Një sistem dixhital është instaluar në sallën e Kuvendit Komunal të Bujanocit, i cili, siç njoftohet nga zyra e kryetarit të komunës, "do të rrisë nivelin e efikasitetit të këshilltarëve".

19. shtator 2019.

FONDI PËR LOKAL KA NDARË 490 MILIONË DINARË PËR QYTETET DHE KOMUNAT

Beograd - Ministria e Administrimit të Shtetit dhe Vetëqeverisjes Lokale ka ndarë 490 milion dinarë për 77 projekte të qyteteve dhe komunave këtë vit në Fondin Lokal, dhe është planifikuar që këto fonde të jenë edhe më të larta vitin e ardhshëm, tha ministri i administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale, Branko Ruzhiq.

18. shtator 2019.

SLLOVENËT KËRKOJNË PUNTORË NGA SERBIA NË PANAIRET PËR PUNËSIM NË BEOGRAD DHE NISH

Enti i Punësimit i Republikës së Sllovenisë do të organizojë panaire të punësimit në Beograd dhe Nish, më 19 dhe 26 shtator, duke ofruar punë për gati 30 punëdhënës sllovenë.

17. shtator 2019.

FTESË PËR PJESËMARRJE NË FESTIVALIN E DYTË TË MJALTIT NË MEDVEGJË (AFATI: 20 SHTATOR 2019)

Medvegjë - Shoqata e Bletarëve Aspis, në bashkëpunim me Komunën e Medvegjës dhe Trupin Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, po organizojnë Festivalin e Dytë të Mjaltit që do të mbahet më 3 tetor 2019.

17. shtator 2019.

FTESA PUBLIKE PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORINË RAJONALE “CONNECTING NEIGHBOURS 2019) (AFATI: 23 SHTATOR 2019)

Organizatat e shoqërisë civile, njësitë e vetëqeverisjes lokale dhe përfaqësuesit e institucioneve kulturore, arsimore dhe shkencore nga territori i Republikës së Serbisë janë të ftuar të regjistrojnë përfaqësuesit e tyre për pjesëmarrje në punëtorinë rajonale „Connecting Neighbors 2019“.
17. shtator 2019.

PARAQITJA PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN ERALE “METODAT DHE TEKNIKAT E ZHVILLIMIT TË KOMPETENCAVE KRYESORE NË ARSIMIMIN E TË VJETËRVE” (AFATI: 30 SHTATOR 2019)

Fondacioni Tempus po organizon një konferencë kombëtare EPALE me titull "Metodat dhe teknikat për zhvillimin e kompetencave kryesore në arsimin e të rriturve", e cila do të mbahet të mërkurën, më 16 tetor 2019, nga ora 10 e mëngjesit deri në ora 16 pasdite në Beograd.
16. shtator 2019.

FTESA PUBLIKE E MINISTRISË SË ARSIMIT, SHKENCËS DHE ZHVILLIMIT TEKNOLOGJIK PËR DORËZIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE TË CILËT FINANCOHEN NË KUADËR TË PROGRAMIT PËR NDARJEN E MJETEVE INVESTUESE (AFATI: 15 TETOR 2019)

Ministria e Arsimit dhe Zhvillimit Teknologjik ka filluar aktivitetet e duhura përgatitore për përgatitjen e Programit të alokimit të fondeve të investimeve të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik për vitin buxhetor 2020...

«Претходна страна   Следећа страна»