Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
13. dhjetor 2016.

MBRËMJA E TRADITËS VERBALE NË MEDVEGJË

Medvegjë – Të premten, më 23 dhjetor 2016, në ora 18, Organizata Turistike e komunës së Medvegjës organizon “Mbrëmjen e traditës verbale të komunës së Medvegjës”.

13. dhjetor 2016.

KOMISIONI KA KONFIRMUAR QË FËMIJËVE DHE GRAVE SHTATZËNA NË TËRNOC TË MADH I OFROHEN SHËRBIMET SHËNDETËSORE EDHE PA LIBREZA TË VËRTETUARA

Bujanoc – Fëmijëve dhe grave shtatzëna në Tërnoc të Madh i ofrohen shërbimet shëndetësore dhe me librezat e pavërtetuara. Nuk egziston asnjë urdhër, as në formë të shkruar dhe as verbal, për ndalimin e kësaj prakse.

12. dhjetor 2016.

PREJ SOTIT FILLON PAGESA RRUGORE NË PRESHEVË

Preshevë – “Putevi Srbije” kanë paralajmruar se prej 12 dhjetorit në mesditë do të filloj të paguhet pagesa rrugore në pjesën e autoudhës prej Levosojës në Bujanoc deri në kufirin me Maqedoninë, në gjatësi prej 22 kilometrave.

12. dhjetor 2016.

IMPLEMENTIMI I PROJEKTIT “ORKESTRAT DHE KORET E SHPRESËS” EDHE NË BUJANOC

Bujanoc – SHF “Branko Radiçeviq” nga Bujanocit sëshpejti do të duhej të përfshihen në projektin “Orekstrat dhe koret e shpresës”. Për këtë qëllim, udhëheqësia e kësaj shkolle me rreth 1.300 nxënës, kanë shpallur të gjitha aktivitetet e nevojshe.

12. dhjetor 2016.

DR LEPA JOVANOVIQ: NË PYETJE JANË DEZINFORMATAT

Bujanoc – “Nuk kemi ndaluar shërimin e fëmijëve të cilët nuk kanë të vërtetuar librezat shëndetësore. Këto janë dezinformata të pastra. Të gjithë fëmijët duhet të shërohen dhe ata të cilët nuk kanë të vertetuara librezat shëndetësore”, tha Lepa Jovanoviq, drejtoreshë në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc.

9. dhjetor 2016.

PUNËTORËT E DREJTORIA PËR NDËRTIM NË BUJANOC KALOJNË NË KOMUNALI DHE KOMUNË

Bujanoc – Në Bujanoc me vendim të këshilltarëve të parlamentit lokal është shuar Ndërmarrja Publike Drejtoria për Ndërtim, ndërsa të gjithë  të punësuarit do të sistemohet në vende të tjera të punës.

9. dhjetor 2016.

HAPET KUZHINA POPULLORE NË PRESHEVË

Preshevë – Në Kryqin e Kuq në Preshevë paralajmrojnë se kuzhina popullore në këtë komunë do të filloj të punoj vitin e ardhshëm. Sipas fjalëve të Ahmet Alimit, sekretarit të Kryqit të Kuq në Preshevë, në kuzhinën popullore do të përgaditet ushqimi për 400 më të varfër nga territori i komunës së kësaj komune.

9. dhjetor 2016.

KONKURS PËR ÇMIMIN “ZHANA BORISALEVIQ 2016” (AFATI 31.01.2017)

Beograd – Fondacioni “Kape jetën”, ka shpallur konkursin për shpërblimin “Zhana Borisavleviq 2016”, për kontributin në zhvillimin e shoqërisë arsimore në të cilën ruhen vlerat njerëzore.

8. dhjetor 2016.

KF “RADNIÇKI” NË MEDVEGJË ME RASTIN E 90 VJETËVE TË EGZISTIMIT TË KF “JABLLANICA”

Medvegjë – KF “Jabllanica” nga Medvegja sot ka festuar 90 vjetorin e egzistimit. Në nder të këtij jubilee, në ora 13 do të luhet ndejshja futbollistike në mes ekipit të KF “Jabllanicës” dhe KF “Radniçki” nga Nishi.

8. dhjetor 2016.

PUNËTORITË EDUKATIVE NË KUADËR TË PROJEKTIT “VEPRIMET PREVENTIVE PËR QËLLIM TË PARANDALIMIT TË MARTESAVE TË HERSHME TEK ROMËT NË RRETHIN E JABLLANICËS”

Leskoc – Në kuadër të projektit “Veprimet preventive për qëllim të parandalimit të martesave të hershme tek romët në Rrethin e Jabllanicës”, oganizata joqeveritare “ROSA” (Rimëkëmbja, bashkëpunimi dhe alternativa rome), ka organizuar punëtorinë e parë edukative e cila është mbajtur në hapësirat e SHF “Svetozar Markoviq”...

«Претходна страна   Следећа страна»