Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
16. dhjetor 2016.

KA FILLUAR LËVIZJA E URËS NË MORAVËN E JUGUT NË BUJANOC

Bujanoc – Lëvizja e urës në Moravën e Jugut në afërsi të urës së vjetër, të dëmtuar tek “Jugokopi” i dikurshërm afër Bujanocit, ka filluar me vendosjen e profileve të parë horizontal të armaturës dhe betonit në shtyllat e ndërtuara më parë.

16. dhjetor 2016.

NË BUJANOC IU NDANË ÇERTIFIKATAT KANDIDATËVE TË PUNËTORISË MBI TË DREJTAT E FËMIJËVE

Bujanoc – Pas pjesëmarrjes në 12 punëtori mbi të drejtat e fëmijëve, OPZ dhe planit aksionar, grupës prej 20 të rinjëve iu janë ndarë çertifikatat mbi programin e suksseshëm edukativ.

16. dhjetor 2016.

MEDVEGJA: RRUGËT RURALE JANË KRYER NË AFAT

Medvegjë – Të gjitha punimet e filluara në rrugët lokale në Medvegjë do të kryhen në formën e plotë. Pas shumë kohëve, punimet në territorin e komunës së Medvegjës do të kryhen në vitin e njejtë kalanderik në të cilin është realizuar edhe prokurorimi.

15. dhjetor 2016.

DONACIONI I “HUMEDIKA-s” NGA GJERMANI PËR SHTËPINË E SHËNDETIT NË BUJANOC

Bujanoc – Shërbimi i Ndihmës së Shpejtë në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc, nga dje është pajisuar me pajisjet e rëndësishme për shërimin urgjent të pacientëve. Znj. Karin, përfaqësuese e organizatës gjermane humane “Humedika”...

15. dhjetor 2016.

MËSUESIT DHE NXËNËSIT E BUJANOCIT KUNDËR DHUNËS

Bujanoc – Duke mbajtur transparentët në të cilët janë shkruar përmbajtet e ndryshe, nxënësit e SHF „Branko Radiçeviq“ në Bujanoc, anëtarët e Parlamentit të Nxënësve dhe SHKA (BUDU), dje pranë Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc kanë organizuar aksionin „Dhuna nuk ka arsyetim“.

15. dhjetor 2016.

SHFAQJA TEATRALE E NXËNËSVE – ARTISTËVE TË TALENTUAR

Bujanoc – Pjesëmarrësit e shkollës së mesme profesionale „Sveti Sava“, në Bujanoc, të enjten më 15 dhjetor, në sallën e Shtëpisë së Kulturës „Vuk Karaxhiq“ në Bujanoc, do të shfaqin shfaqjen teatrale „Lazha i paralazha“ me tekst të Jovana Sterije Popoviqit.

14. dhjetor 2016.

ËSHTË MBAJTUR LIGJERATA NË TEMËN „SIGURIA NË PUNË“

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në bashkëpunim me Zyrën për Zhvillim Ekonomik Lokal të komunave Preshevë dhe Bujanoc, ka organizuar ligjeratën nga prof. dr Zoran Punosheviq, në temën “Siguria dhe Shëndeti në Punë”.

14. dhjetor 2016.

ËSHTË MBAJTUR KONFERENCA “PËRGJEGJËSIA E PËRBASHKËT PËR DHUNËN NDAJ GRAVE”

Vrajë – Konferenca e dytë rajonale e rrjeteve lokale të Rrethit të pçinjës, me emrin “Përgjegjësia e përbashkët për dhunën ndaj grave”, është mbajtur në sallën e madhe të Kuvendit të Qytetit. Mbledhjen e hapi kryetari i Vrajës, dr. Sllobodan Millenkoviq, i cili ofroi ndihmë organizatorëve, duke i theksuar se ata zhvillojnë punën ndërsektoriale.

14. dhjetor 2016.

FTESA PUBLIKE E FONDIT PËR RUAJTJEN E TRASHËGIMISË KULTURORE PRANË AMBASADËS SË SHBA-SË NË REPUBLIKËN E SERBISË

Beograd – Ftesa publike ka për qëllim ruajtjen e rëndësive kulturore apo objekteve historike apo kulturore të rëndësisë për ruajtjen trashëgimisë kulturore të Serbisë.

13. dhjetor 2016.

SHKA “SOKO”: KONCERTI PËR VIT TË RI TË PREMTEN

Bujanoc – SHKA “Soko”, do të kryej aktivitetet e veta për këtë vit me koncertin tradicional për Vitin e Ri. Shoqërimi me adhuruesit e valleve dhe këngëve popullore janë paralajmruar për 16 dhjetor, në ora 19, në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës “Vuk Karaxhiq”, në Bujanoc.

«Претходна страна   Следећа страна»