Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
21. janar 2014.

STANKOVIQ: SERBISË NUK I PARAQET PROBLEM NDIHMA E SHQIPËRISË

Bujanoc- Kryetari i Trupit Koordinues për Jugun e Serbisë, Zoran Stankovic, thotë se për Serbinë nuk paraqet problem që Shqipëria dhe Kosova e Metohia duan të ndihmojnë Luginën e Preshevës...

20. janar 2014.

NË QARKUN E JABLLANICËS PUNËSOHEN ME PËRGADITJE TË ULËT PROFESIONALE

Leskoc-  Në regjistrin  e shërbimit nacional për punësim dukshëm është reduktuar numri i të papunësuarve të kategorive të ulëta deri në kategorit me shkollim të mesëm, mirëpo rritet numri i të papunëve që i kanë kryer fakultetet.

17. janar 2014.

KONTRABANDON AFËR 14 KILOGRAM MARIUHANË

Preshevë - Doganierët në vendkalimin kufitar  të Preshevës kanë ndaluar një nënshtetas të Maqedonisëë të kontrabandojë afër 14 kilogram marihuanë.

17. janar 2014.

PËRPJEKJE PËR TË KONTRABANDUAR SHTETAS TË AFGANISTANIT

Nish – Policija e Nishit ka zbuluar 18 shtetas të huaj pa leje të udhëtimit, ndërsa kundër njërit është paraqitur kallëzim penal për dyshim se ka kryr tregti me njerëz.

15. janar 2014.

„MEGALL“ NGA BUJANOCI EKSPORTON KOFTOR NË SHQIPËRI

Bujanoc – Në fund të dhjetorit nga „Megalli“ i Bujanocit, blerësve në Shqipëri iu është dorzuar shuma e parë prej 30 koftorëve, për ngrohje në lëndë të ngurta, e cila është  pjesë e punëve të kontraktuara pas prezantimit të mundësive të prodhimit të „Megall“-it në panairin Ndërkombtar të Teknikës, i cili është mbajtur në Tiranë.

13. janar 2014.

DRASHKOVIQ: PËRFUNDOHET FABRIKA E PELETIT

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, Slobodan Drashkoviq ka deklaruar se në këtë komunë sëshpejti do të filloj punën fabrika e peletit, në të cilën gjithsej do të invensohen rreth një milion euro, ku nw këtë fabrikë do të punësohen pesëdhjetë punëtorë.

«Претходна страна