Arkiva e lajmeve
                   

BANJA E SJARINËS KA SHËNUAR NETËT E GAJZERIT

31. korrik 2013.

Medvegjë - Manifestimi tradicional turistik “Netët e Gejzerit”,e cila mbahet për të 16-tën herë,ka mbledhur një numër të madh të turistëve të cilët kënaqen me muzikë të pasur dhe programe argëtuese.Në një hapsirë të madhe para restaurantit “Snezhnik”nga mbrëmja në mbrëmje është shum i vogël për ti pranuar vizitorët.

Në hapjen e manifestimit një numër të madhë të mysafirëve dhe përfaqësuesve të pushtetit lokal I përshëndeti Dobrica Purenoviq,drejtoresha e spitalit special për rehabilitim “Gejzer” në Banjën e Sjarinës dhe I uroi atyre qëndryim të këndshëm.Para komunës së Medvegjës I përshëndeti mysafirët Natasha Filiq kryetarja kuvendit komunal të Medvegjës.Në emër të mysafirëve vendas i falemderoi Radovan Tanaskoviq,kryetari I Klasterit Turistik pas të cilit nxiti fishekzjarret.

Për disponimin e mysafirëve në natën e parë u perkujdes artisti i estradës Stevan Angjellkoviq dhe orkestra “The best band”,I cili zakonisht ndjek të gjith interpretuesit në këtë ngjarje.

Sonte do ti argëtoj Nesha Galija,kurse si përfundim I këtij manifestimi që do të mbahët të premtën më 2 gusht,kur do të mbahet Panairi i aligjynit ,kurse mbasdite  kurorëzimi tradicional nën Gejzer. 

BURIMI: JUGMEDIA