Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. korrik 2013.

SAJTI NË TË CILËN ËSHTË “FJALORI I FJALËS SËRBIS JUGORE” NUK ËSHTË NË FUNKSION

Vranjë – Vetëm pak ditë pasi ka dale informimi që në vebfaqën e qytetit në internet www.vranje.co.rs ka dalë forma elektronike e Fjalorit të fjalës Sërbia Jugore, vebsajti nuk është në funskion.

22. korrik 2013.

TURMAT NË VENDKALIMIN KUFITARE NË PRESHEVË

Preshevë- Turmat e zakonshme në vendkalimin kufitar në Preshevë këtë verë janë rritur edhe më tej për shkak të ndërtimit të Korridorit. Këto ditë nga dalja prej Serbisë është pritur nëntëdhjetë minuta.

18. korrik 2013.

HAPI I PARË PËR NDËRTIMI E QENDRËS RECIKLUESE NË BUJANOC

Bujanoc – Komuna e Bujanocit ka marrë nga PROGRESI projektin kryesor për përparimin e qendrës recikluese dhe transferin e stacionit në Bujanoc, i cili është parakusht i rëndësishëm për punët dhe fillimin e ndërtimit.

17. korrik 2013.

MBLEDHJA VJETORE E EU PROGRES NË BUJANOC

Bujanoc- Mbledhja e 3-të vjetore e Këshillit drejtues programit te partnerit Evropian me komunat EU PROGRES do te mbahet sot në Bujanovc.Sipas njoftimeve,në mbledhje do të paraqitet raporti vjetorë për periudhën prej korrikut 2012  deri në qershor 2013.

16. korrik 2013.

AS ORARË TË PUNËS, AS PËRVOJ TË PUNËS

Bujanoc – Nuk kanë as orarë të punës as përvojë të punës. Çdo ditë, në qendër të qytetit, Romët nga Bujanoci kërkojnë punë, me punëdhënësit potencial merren vesh rresh çmimit të punës, në orë apo në ditë, varsishtë nga lloji i punës.

15. korrik 2013.

KRYEMINISTRI KA LAJMRUAR TAKIM ME LIDERËT SHQIPTAR NGA JUGU I SËRBIS

Bujanoc / Preshevë / Medvegjë - Udhëheqësit shqiptarë me 15 korrik është dashur të takohen dhe të bisedojnë me Kryeministrin e Serbisë Ivica Daçiq i cili konfirmoi se takimi duhet të bëhet por nuk thonë se kur saktësisht do të mbahet.

15. korrik 2013.

PROGRAM I VIZITËS BUJANCIT MË 16. DHE 17. KORRIK 2013

E martë 16. korrik 2013, 11:00 – 13:00 – takim me dekanin e fakultetit Ekonomik të Suboticës, kryetarin e komunës Bujanocit, sekretari shtetror i Ministrisë arsimit, shkencës dhe zhvillimit tegnologjik si dhe me përfaqsuesit e misionit OSBE-së në Sërbi...

12. korrik 2013.

FILLON FAZA E DYTE E NDËRTIMIT TË MATERNITETIT NË PRESHEV

Në ditët e ardhshme duhet të fillojë fazën e dytë e ndërtimit të maternitet në Preshevë, foshnja e para në repartin e maternitetit duhet të lind rreth 01 janarit. Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviç tha pas një takimi me kryetarin e komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa...

12. korrik 2013.

KONFISKOHEN 10 KILOGRAMË HEROINË NË PRESHEVË

Preshevë - Në vendkalimin kufitar e Preshevës tek vetura  e cila ishte sipas një raporti të policies e drejtuar nga një shtetas grek ka gjetur 10 kilogram dhe 267 gram heroine.

12. korrik 2013.

PËRFUNDIMI I TRAJNIMIT TË AKTIVIZMIT RINOR

Vranjë – Njëzet e gjashtë të rinjë nga Presheva, Bujanoci, Vranja dhe Vladiçki Hani kanë marrë pjes vikendin e kaluar në Vrnjaçka Banjë në trajnimin e fushës aktivizmi rinor dhe bazat e gazetarisë.

«Претходна страна   Следећа страна»