Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. mars 2023.

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI NË MES U.D.TË SHËRBIMIT TË TRUPIT KOORDINUES ME PËRFAQËSUESIT E KËSHILLIT EUROPIAN

Beograd- Danijela Nenadiq u.d. drejtoresha e Shërbimit të Trupit Koordinues të Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka biseduar me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës në Beograd rreth realizimit të projektëve të mëhershme si dhe mundësinë e vazhdimit të bashkëpunimit.

21. mars 2023.

KONKURS PËR SUFINANSIMIN E PROJEKTEVE NË FUSHË E INFORMIMIT PUBLIK

Medvegjë – Beograd – Administrata komunale ka shpallur tender për bashkëfinancim të prodhimit të përmbajtjeve mediatike për realizimin e interesit publik në fushën e informimit publik në territorin e komunës në vitin 2023.

21. mars 2023.

HARMONIKISTË E RINJË SHKËLQYEN NË BEOGRAD

Bujanoc - Beograd - Fizarmonikët e rinj nga Bujanoci, Aleksa Zlatkoviq, Mateja Spasiq dhe Aleksa Peshiq fituan çmimet e para, medaljet dhe një kupë në Festivalin e fizarmonikës në Beograd.Për një javë i pret gara kombëtare.

20. mars 2023.

KOMUNA E BUJANOCIT I NDANË STUDENTËVE NDIHMË TË NJËHERËSHME

Bujanoc - Beograd - 581 nxënës të Bujanocit do të marrin ndihmë të njëhershme financiare nga komuna, sipas renditjes përfundimtare të publikuar nga komisioni komunal. Më të mirët në mesin e tyre – me notë mesatare 9,5 e më lart – pasohen nga 33.000 dinarë.

20. mars 2023.

PROFESORËT DHE NXËNËSIT NGA MEDVEGJA ORGANIZOJNË TURNIR HUMANITAR “PËR VUKANIN”

Medvegjë - Beograd - Nxënësit e SHMT "Nikola Tesla" do të zhvillojnë turneun në basketboll, volejboll dhe futboll të mbyllur "Për Vukanin", më 20 dhe 21 mars në ambientet e sallës së sportit, me fillim nga ora 17:00.

17. mars 2023.

Ftesë për pjesëtarët e pakicës kombëtare shqiptare në prezentimin e procedurës së zgjedhjes të anëtarëve të Këshillit Kombëtar të Pakicës Kombëtare Shqiptare përmes kuvendit elektoral

Në pritje të zgjedhjeve të ardhshme të jashtëzakonshme për anëtarët e Këshillit Kombëtar të Pakicës Kombëtare Shqiptare, të cilat do të mbahen nëpërmjet kuvendit elektoral, Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialogut Shoqëror...

16. mars 2023.

KONKURS PUBLIK PËR BURSA STUDENTORE

Preshevë - Beograd - Komuna e Preshevës, së bashku me Fondin për qëllime humanitare, shpall konkurs publik për bursa studentore për mbështetje financiare për të gjithë studentët në territorin e Komunës që janë në studime të rregullta në vitin akademik 2022/ 2023. dhe nota mesatare duhet të kalojë 8.00.

16. mars 2023.

RIKONSTRUIMI I SHKOLLËS NË KONCUL

Бујановац – Београд  – Реконструкција основне школе у Кончуљу за коју је буџетом Општине Бујановац издвојено 7,5 милиона динара, завршена је у потпуности.

16. mars 2023.

FILMI QË SHPËRBLEU FËMIJËT NGA BUJANOCI DHE SHAFIN

Bujanoc - Beograd - Shkolla e filmit të animuar (Shaf) nga Vranja mori një çmim special në Festivalin e 8-të të videoklipit për fëmijë Kidikem në vitin 2023 për filmin e animuar InterCOOLtura, i realizuar me fëmijë nga Bujanoci.

15. mars 2023.

FILLOI APLIKIMI PËR KARTELA TË PENZIONISTËVE

Bujanoc - Beograd - Sot fillon regjistrimi për kartelat e pensionistëve në të gjitha degët e Fondit PIO. Karta do të mundësojë ulje në dyqane, restorante, baja, sallone, ekzaminime shëndetësore më të favorshme.

«Претходна страна   Следећа страна»