Arkiva e lajmeve
                   

HARMONIKISTË E RINJË SHKËLQYEN NË BEOGRAD

21. mars 2023.

Bujanoc - Beograd - Fizarmonikët e rinj nga Bujanoci, Aleksa Zlatkoviq, Mateja Spasiq dhe Aleksa Peshiq fituan çmimet e para, medaljet dhe një kupë në Festivalin e fizarmonikës në Beograd.Për një javë i pret gara kombëtare.

Burimi: Bujanovacke, Shërbimi i Trupit koordinues