Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI NË MES U.D.TË SHËRBIMIT TË TRUPIT KOORDINUES ME PËRFAQËSUESIT E KËSHILLIT EUROPIAN

22. mars 2023.

Beograd- Danijela Nenadiq u.d. drejtoresha e Shërbimit të Trupit Koordinues të Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka biseduar me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës në Beograd rreth realizimit të projektëve të mëhershme si dhe mundësinë e vazhdimit të bashkëpunimit.

Danijela Nenadiq u.d. drejtoresha e Shërbimit të Trupit Koordinues të Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka shprehur faleminderim të jashtëzakonshëm Këshillit Evropian në bashkëpunimin e deritanishëm.

Burimi: Shërbimi i Trupit koordinues