Arkiva e lajmeve
                   

PROFESORËT DHE NXËNËSIT NGA MEDVEGJA ORGANIZOJNË TURNIR HUMANITAR “PËR VUKANIN”

20. mars 2023.

Medvegjë - Beograd - Nxënësit e SHMT "Nikola Tesla" do të zhvillojnë turneun në basketboll, volejboll dhe futboll të mbyllur "Për Vukanin", më 20 dhe 21 mars në ambientet e sallës së sportit, me fillim nga ora 17:00.

Turneu është i natyrës humanitare për të ndihmuar Vukan Andrejeviqin, i cili ka dëmtime në pjesën ballore të trurit për shkak të mungesës së oksigjenit, gjë që pengon zhvillimin e tij normal.

Burimi: Jugpre, Shërbimi i Trupit koordinues