Arkiva e lajmeve
                   

NË PRESHEVË ËSHTË HEQUR SITUATA E JASHTËZAKONSHME

5. tetor 2020.

Preshevë - Në seancën e Shtabit  për Situata Emergjente në Preshevë, e cila u mbajt të premten, është hequr situata emergjente në territorin e kësaj komune, konfirmoi Driton Salihu, drejtor i Shtëpisë së Shëndetit dhe anëtar i këtij Shtabi.

Masat republikane mbeten në fuqi. Sipas tij, ende apelohet që të mbahen maska ​​dhe të mbahet distancë. Ky vendim u mor, ndër të tjera, për shkak se numri i pacientëve që vijnë në klinikën Kovid është ulur ndjeshëm, krahasuar me muajin paraardhës.

Që nga 16 shtatori, nuk ka pacientë të shtruar në spital, të gjithë kanë një pamje klinike më të butë.

Burimi: Veçernje Novosti dhe Trupi Koordinues