Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
13. maj 2015.

THIRRJE PUBLIKE për realizimin e projektit ,,Zhvillimi i sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe zhvillimi dhe avansimi i profileve të kuadrove përkatëse"

THIRRJE PUBLIKE për realizimin e projektit ,,Zhvillimi i sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe zhvillimi dhe avansimi i profileve të kuadrove përkatëse"

12. maj 2015.

MINISTRI I MBROJTJES NË JUG TË SERBISË

Preshevë – Ministri i Mbrojtjes, Branisllav Gashiq, të dielen ka vizituar bazën „Cvore“, në Preshevë. Ai me këtë rast ka deklaruar se Ushtria e Serbisë ka ngritur nivelin e gadishmërisë dhe është gati që sëbashku me strukturat tjera të sigurisë të mbrojë integritetin dhe suverinitetin territorial shtetëror.

12. maj 2015.

KONKURS PUBLIK PËR SUBVENSIONIMIN E PAGAVE PËR PERSONAT ME INVALIDITET TË CILËT NUK KANË PËRVOJË PUNE

Vrajë – Për qëllim të informimit të punëdhënësve mbi mundësitë e subvensionimit për punësim, trajnime profesionale, kryerjen e praktikës profesionale, si dhe masave tjera active të politikës së punësimit, Vesna Stanojkoviq, PR NSZ, Filiali në Vrajë, ka paraqitur Konkursin public për subvensionim tëp agave për personat me invaliditet të cilët nuk kanë përvojë në punë dhe Konkursin public për punëdhënsit për ndarjen e subvensioneve për punësimin e personave të pa punësuar të cilët janë përdorues të ndihmës sociale.

11. maj 2015.

INFORMATË PËR MEDIA - 11.05.2015

Sipas të gjitha fakteve të disponueshme nga terreni të grumbulluara nga ana e shërbimeve kompetente shtetërore, situata në jugun e Serbisë është stabile dhe e qetë, ka thënë Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. Jemi në kontakt të vazhdueshëm me organet shtetërore përkatëse, Qeverinë, ministrat, ndërsa jemi në koordinim të vazhdueshëm edhe me vetqeverisjet lokale në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

11. maj 2015.

ËSHTË PËRFUNDUAR REKONTRUKTUIMI I SHESHIT KARAGJORGJE PETROVIQ NË BUJANOC

Bujanoc – Në Bujanoc është shënuar solemnisht përfundimi i rekontruktuimit të sheshit Karagjorgje Petrovqi, i cili ka filluar në gusht të vitit të kaluar.

11. maj 2015.

ËSHTË NDALUAR KONTRABANDIMI I CIGAREVE NË PIKËN KUFITARE TË PRESHEVËS

Preshevë – Doganierët e Serbisë në pikën kufitare të Preshevës kanë zbuluar tentim kontrabandimit 8.400 cigareve.

8. maj 2015.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE TË KREDISË PËR RRITJEN E KUALITETIT TË OFERTAVE TURISTIKE

Ministria e Tregëtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit ka shpallur konkurs për ndarjen e mjeteve të kredisë për rritjen e kualitetit të ofertave turistike. Për këto kredite mund të konkurojnë projektet për ndërtimin dhe rregullimin e kapaciteteve hotelerike, restoraneve dhe objekteve sportive-rekreative dhe argëtuese, si dhe projektet për restaurimin e objekteve rurale dhe hapjen e kapaciteteve turistike, për prokurimin e  automjeteve, avansimin e marketingut dhe të tjera.

8. maj 2015.

MENTORIM PËR 100 SIPËRMARRJE TË REJA DHE EGZISTUESE TË VOGLA DHE TË MESME DHE PËR KLASTERËT

Agjensia Kombëtare për Zhvillim Rajonal ka shpallur ftesën publike “METORIM PËR 100 SIPËRMARRJE TË REJA DHE EGZISTUESE DHE PËR KLASTERËT”

Qëllimi i projektit është shërbimi falas i mentorimit për 100 sipërmarrës/shoqëri ekonomike/klastere të zgjedhura, i cili mentorim do të zgjatë deri më nëntor të vitit 2015, 50 orë për klientë,

7. maj 2015.

FTESË PËR MEDIA - 07.05.2015

Ju ftojmë që të premten mw 8 maj, në ora 12, në Sheshin e komunës së Bujanocit të marrni pjesë në ceremoninë solemne të prerjes së shiritit me të cilin edhe zyrtarisht do të shënohet përfundimi i renevomit të sheshit kryesor të qytetit. Ceremoninë e organizon komuna e Bujanocit në kuadër të festimit të ditës së komunës.

Pas prerjes së shiritit, deklaratw për media do të jap Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. 

7. maj 2015.

PUNËTORITË E INFORMIMIT TË KARRIERRËS

Vrajë – Zyra për të Rinj, gjatë majit do të organizojë punëtoritë e informimit të karrierës për nxënësit e klasës së tretë të shkollës ekonomiko-tregëtare.

«Претходна страна   Следећа страна»