Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
4. dhjetor 2014.

„NËSE ËSHTË DIMRI, NUK ËSHTË LUANI“

Për herë të parë këtë vit, pas tenderit, mirëmbatja e rrugëve në territorin e Vranjës i’u është besuar kompanisë nga Presheva „Saba Bellça”. Sipas fjalëve të Driton Etemit, drejtorit të kësaj firme, ata nuk do t’i befasoj bora.

3. dhjetor 2014.

FILLON NDËRTIMI I NDËRTESËS SË PARALELES SË FAKULTETIT EKONOMIK

Projekti i ndërtimit e objektit të paraleles së Fakultetit Ekonomik është një projekt partneriteti i Qeverisë së Serbisë, komunës së Bujanocit, Fakultetit Ekonomik të Suboticës, Unionit Europian dhe Qeverisë së Zvicrrës dhe do të ofrojë mundësinë e bashkëpunimit të studentëve të tanishëm dhe të ardhshëm që të arrijnë arsimim në objektit e pajisur në mënyrë bashkëhore dhe kualitative.

1. dhjetor 2014.

FTESË PËR MEDIA - 02.12.2014

Ju ftojmë që të marten më 02 dhjetor, në ora 15 e 15 minuta, të merrni pjesë në vizitën e lokacionit përballë Shtëpisë së Shëndetit në Bujanoc, në të cilën deri në fund të vitit do të fillojnë punët në ndërtimin e ndërtesës së Paralelës së Fakultetit Ekonomik të Suboticës. 
1. dhjetor 2014.

BUJANOC: ËSHTË NDALUAR RRJETI I TRAFIKIMIT TË NJERËZVE, GJASHTË JANË ARRESTUAR DHE JANË ZBULUAR 90 EMIGRANT ILEGAL

Pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë (MPB) në mbrëmjen e së shtunës në Vranjë si dhe në fshatin Samolicë të komunës së Bujanocit kanë ndaluar rrjetin e kontrabandimit të emigrantëve të ilegal, shtetas të vendeve afro-aziatike, ka njoftuar MPB. Gjat aksionit janë lënduar dy policë.

1. dhjetor 2014.

PAGESË MË E MIRË E RRYMES NË RRETHIN E PÇINJËS

Është rritur pagesa, janë zvogëluar humbjet dhe është ndaluar vjedhja e rrymës – këso lajme nuk kemi dëgjuar deri më tani nga „Elektrodistribucioni“, në Vranjë. Vetëm në fshatrat e Bujanocit dhe Preshevës, deri para disa muajve është zhdukur rreth dy të treta e rrymës së tranferuar. Situata tash ëshë shumë më e mirë, thonë personat kompetent.

1. dhjetor 2014.

RANG LISTA PËRFUNDIMTARE E NDËRMARRËSVE TË CILËT KANË FITUAR SUBVENSIONE NË VITIN 2014

Rang lista përfundimtare e ndërmarrësve të cilët kanë fituar subvensione në vitin 2014

«Претходна страна