Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
8. dhjetor 2021.

TRUPI KOORDINUES SIGURON MJETE TË SHPENZIMËVE TË RRUGËS PËR NXËNËSIT

Bujanoc - Beograd – Ndihmë të njëherëshme  financiare për shpenzimet e udhëtimit do të marrin 529 nxënës nga disa fshatra të komunës së Bujanocit, të cilët vijojnë shkollat ​​e mesme në Bujanoc dhe Preshevë.

3. dhjetor 2021.

KOMUNA PAGOI 640.000 DINAR NDIHMË FAMILJEVE TË RREZIKUARA

Bujanoc – Beograd – Familjet e rrezikuara materialisht në komunën e Bujanocit së shpejti do të marrin ndihmë financiare.

1. dhjetor 2021.

VIZITA E NDIHMËSES SË MINISTRIT TË KUJDESIT FAMILJAR DHE DEMOGRAFISË NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegjë-Beograd Alleksandra Çamagiq, ndihmësja e ministrit në Ministrinë e kujdesit familjar dhe demografisë të Qeverisë së Republikës së Serbisë,  ka qëndruar në vizitë pune në komuën e Medvegjës.

1. dhjetor 2021.

“ATDHEU NË KAVANOZ” – AJVARI DHE ËMBËLSIRAT I SOLLËN ÇMIME MEDVEGJËS

Beograd-Medvegjë - Në panairin e etno ushqimeve dhe pijeve në Beograd, në mesin e 350 pjesëmarrësve, shoqata “Atdheu në kavanoz” fitoi dy çmime, të cilat e radhitën komunën e Medvegjës në mesin e pjesëmarrësve më të suksesshëm në panair.

1. dhjetor 2021.

ARDITA SINANI, KRYETARE E KOMUNËS SË PRESHEVËS, KA VIZITUAR FSHATRAT SERBE DHE KA DISKUTUAR PËR PROBLEMET KRYESORE TË VENDASVE.

Preshevë - Beograd - Në kuadër të identifikimit të problemeve të qytetarëve, veçanërisht para përcaktimit dhe miratimit të buxhetit të komunës së Preshevës për vitin 2022, kryetarja e Preshevës, Ardita Sinani...

30. nëntor 2021.

KUZHINJERËT E RINJË NGA”SVETI SAVA” SOLLËN EDHE NJË MEDALJE TË ARTË

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e gjimnazit të Bujanocit "Sveti Sava" nga drejtimi i kuzhinës fituan medalje të artë në garën e përgatitjes së turshive për dimër, të mbajtur në Nish.

30. nëntor 2021.

NË BUJANOC JANË DHËNË 32.000 DOZA VAKSINE

Bujanoc - Beograd - Në komunën e Bujanocit 2.367 qytetarë kanë marrë dozën e tretë përforcuese të vaksinës kundër koronës, u tha në Shtëpinë e shëndetit.

25. nëntor 2021.

VETËQEVERISJET LOKALE DUHET TË KONKUROJNË ME PROJEKTE

Beograd - Disa ministra në Qeverinë e Serbisë, duke reaguar ndaj vërejtjeve dhe pyetjeve të deputetëve të Kuvendit të Serbisë lidhur me komunat dhe qytetet e pazhvilluara, deklaruan se pushteti lokal gjithmonë mund të aplikojë për projekte që janë të rëndësishme për ta dhe të marrin mjete nga buxheti i shtetit, për ato.

24. nëntor 2021.

AGJENCIA ZHVILLIMORE TURKE - TIKA - PARALAJMRON FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË REJA

Bujanoc - Beograd - Koordinatori i ri i Agjencisë Turke për Zhvillim TIKA në Beograd, Mehmet Mete Anaç, ka vizituar Bujanocin dhe ka paralajmëruar financimin e projekteve të reja.

24. nëntor 2021.

MINISTRI VANJA UDOVIÇIQ NË BUJANOC: PAJISJE PËR SHKOLLAT DHE KLUBET

Bujanoc - Beograd - Ministri i rinisë dhe sportit, Vanja Udoviçiq, ka vizituar disa shkolla fillore dhe të mesme në Bujanoc, Klubin e futbollit BSK, Klubin e Basketbollit Play 017 dhe Qendrën Sportive Mladost. Gjatë vizitës u dorëzuan donacione nga ministria në formë pajisje sportive, rekuizita, topa, kosha, rrjeta volejbolli.

  Следећа страна»