Arkiva e lajmeve
                   

NDIHMËS SELEKTORI I EKIPIT TË GRAVE NË BASKETBOLOLL TË REPREZENTACIONIT TË SËRBISË I KA MBAJTUR TRAJNIM VAJZAVE TË OKK PLAY 017 NGA BUJANOCI

26. shkurt 2021.

Bujanoc - Trajneri Dragan Ratkoviq, i cili ishte  për 8 vite ndihmësi i parë si trajner i ekipit kombëtar të basketbollit për femra të Serbisë Marina Maljković, vizitoi OKK Play 017 në Bujanoc dhe zhvilloi një trajnim për basketbollistet e reja nga Bujanoci dhe Vraja.

Basketbollistet e reja kishin çka për të dëgjuar nga trajneri i cili ishte pjesë e stafit profesional të ekipit kombëtar në periudhën më të suksesshme në historinë e basketbollit Serb për femra, kur ata fituan një medalje të artë në Kampionatin Evropian, të argjend në Kampionatin botëror dhe në lojërat Olimpike, thuhet në OKK Play 017

"Traineri Ratković mbajti një trajnim edukativ për lojtaret e OKK Play 017 dhe KK Panteri Vranje, dhe të gjithë ne shijuam gati dy orë shoqërim me legjendën e lojës nën rrathët. Lojtaret dëgjuan shumë gjëra të mira, por edhe trajnerët që morën pjesë në realizimin e stërvitjes ”, thanë ata në klubin e Bujanocës.

Burimi:Bujanovacke dhe Trupi koordinues