Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. korrik 2011.

SHKOLLA UNIKE E MIQESISE PER TE PESTEN HERE ORGANIZON SEMINARE MULTIETNIK

Tara – Shkolla e miqësisë, e cila organizohet nga organizata humanitare „Sërbia jonë“, ka filluar me seminarin multietnik  të cilin e ndjekin fëmijët nga tetë kombësi të ndryshme nga teritori i Sërbisë: shqiptare nga Tupalla e Medvegjës, hungareze nga Kanjizha, rumune nga Nikollinca, sllovake nga Baçka Petrovci, ruse nga Krstura Ruse, bullgare nga Dimitrovgradi dhe boshnjake nga Brodareva.

7. korrik 2011.

PESË QYTETE PRESIN SHUMË NGA EKIPET E AMBASADORËVE

Zyrtarët e pesë qyteteve në Sërbi (Leskoc, Vranjë, Bujanoc, Pirot dhe Suboticë) vlerësojnë se ekipet e ambasadorëve , të cilat para dy ditëve i ka prezentuar Agjencia Kombëtare për Zhvillim Ekonomik Lokal (NALED), do të ndihmojnë dukshëm në tërheqjen e investitorëve.

6. korrik 2011.

SËRBIA IA DOLI TË FUTET NË TRENIN EVROPIAN

Vranjë – Ambasadori i Suedisë në Beograd Krister Asp, dje ne Vranjë tha se Sërbia ia doli të futet në tren për në Bashkimin Evropian dhe se ai pret që në dhjetorë të këtij viti të merret vendimi për pranimin e kandidaturës së saj.

5. korrik 2011.

EKIPE TË AMBASADORËVE PËR PROMOVIMIN E INVESTIMEVE

Beograd – Bujanoci, Vranja, Leskoci, Piroti dhe Subotica nga sot do të kenë ekipe të ambasadorëve të cilët do të merren me përmirësimin e klimës së biznesit për të tërhequr investitorët, njoftoi Aleanca Kombëtare për Zhvillimin Ekonomik Lokal (NALED).

«Претходна страна