Arkiva e lajmeve
                   

NË SHTËPINË E SHËNDETIT NË PRESHEVË MBËRRITI NJË MJET I RI SANITAR

28. janar 2021.

Preshevë- Shtëpia e shëndetit në Preshevë ka mare një mjet sanitar të ri më bashkëkohor, theksoi Drejtori Driton Salihu.

Bëhet fjalë për automjetin Fiat Dukato, një donacion nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Serbisë: "Një lajm i mirë për Preshevën dhe pacientët tanë! Sapo kemi marrë një ambulancë të re për nevojat e pacientëve të komunës së Preshevës, pas kërkesave tona këmbëngulëse.PËR CDO RRESPEKT ”, njoftoi drejtori i Qendrës Shëndetësore në Preshevë në profilin e tij në FB.

 Ai donacionin e paralajmëroi në fund të vitin të kaluar, duke potencuar se ky institucion pas shume vitesh do të mare nje mjet të ri sanitar.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues