Arkiva e lajmeve
                   

MJETET PËR FEMIJET E KLASËES SË PARE PER KOMUNËN E PRESHEVES, BUJANOVCIT DHE MEDVEGJES

6. shtator 2012.

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbise per komunat Preshevë,Bujanovc dhe Medvegjë edhe këtë vit për fëmijët e klasave të para nga të tri komunat siguroi cantat dhe mjetet shkollore.Nxënësve të shkollës fillore ''9 maji'' të fhsatit Relan komuna e Preshevës ,''Branko Radiqeciq'' dhe ''Muharrem Kadriu'' ne komunën e Bujanovcit i udhëheqi drejtoresha e trupit koordinues Danijela Nenadiq ,Kryetari i komës së Preshevës Ragmi Mustafa dhe shefi i kabinetit së komunës së Bujanovcit Arbër Pajaziti.

''Ne sot ,më këtë gjest simbolik,e kryejmë misionin të cilin Trupi Koordinues i republikës së Serbisë dhuroi nga një cantë dhe komplet mjetet shkollore.Falas kanë marrur 1.050 fillestarë te komunës së Bujanovcit,Preshevës dhe Medvegjës'',deklaroi drejtoresha Nenadiq''.

Për këtë vit ,misonin e katërt I Trupit Koordinues ndau 3.800.000,00 dinarë për dhuratat e fëmijëve fillestarë.