Arkiva e lajmeve
                   

THIRRJE PËR STUDENTËT

4. qershor 2012.

Bujanoc - Trupi Koordinues i Qeverisë Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe fakulteti Ekonomik nga Subotica u bëri thirrje maturantëve ti njoftoje  në lidhje me kushtet për pranimin në degën e ketij fakulteti në Bujanoc . Promovimi i fakultetit do të mbahet me 5 qershor në orën 13:00, në shtëpinë e kultures në Bujanoc  .Rreth programit dhe kritereve të pranimit dhe studimeve ku do të flase pro-dekani  Aleksandar Grubor.Departamenti i Fakultetit të Suboticës në Bujanoc i cili është hapur vitin e kaluar ku studimet i kanë regjistruar 69 student  të cilët ndjekin mësimet në gjuhën shqipe dhe serbe. Ky është institucioni i parë arsimor në këtë rajon ku arsimi  mbahet   në dy gjuhë.